kniha » Taria: Pohraničí
má v knihovně 2
hodnotilo: 2
80%
Taria: Pohraničí

Karel Černín
Tomáš Daněk
Tomáš Oreský
Martin Švehlík

Taria: Pohraničí

série: Taria
díl v sérii: 4

Kategorie: fantasy - hry na hrdiny

vydání: Altar (web) 2008


SERIE: Taria
[1] Taria
[2] Taria: Záhvozdí
[3] Severní Taria
[4] Taria: Pohraničí
Informace / Anotace ke knize: Taria: Pohraničí

Modul pro Dračí doupě a Dračí doupě Plus ze světa Tarie.

Neproniknutelné pohraniční lesy. Nestvůry odvlékají vojáky z osamělých tvrzí. Krajem se toulají lovci strašidel a čarodějnic. Vítr s sebou nese ozvěny příběhů o bezcitnosti, mučení a pomstě. Zlá znamení otevírají brány do jinam. A oživlé stromy už škrábou větvemi na okna.
Navštívíte města, jimž tvrdou rukou vládnou zlodějské gildy. Prosluněné hobití vesničky svádějící k lenošení. Podzemní říše, které jejich obyvatelé neopustili už celé roky. Pohraničí čeká. Vydejte se na cestu a připravte se na nejedno překvapení.
Šest propracovaných dobrodružství. Deset originálních zápletek, které čekají, až je sami dotvoříte. A nespočet nápadů a inspirace pro vaše vlastní příběhy v každé kapitole – od pozoruhodných míst až po intriky nejvyšší šlechty.
Ale pozor! V tomto modulu toho najdete ještě daleko víc. Chtěli jste mít vždycky co nejzajímavější postavu? Toužíte po strhujícím nápadu pro dobrodružství? Rádi byste obohatili vedení hry o atmosférické prvky? Poradíme vám, jak na to! Nechte se vést až na samotné hranice fantazie…

 



WebArchiv - archiv českého webu