kniha » Vesmírný upír
chce si přečíst 1 | chce mít v knihovně 2 | má v knihovně 1
hodnotilo: 2
90%
Vesmírný upír

Edward Packard

Vesmírný upír

série: Vyber si vlastní dobrodružství
díl v sérii: 71

Kategorie: sci-fi - gamebook

originální název: Space Vampire
originál vyšel: 08/1987

vydání: Pocket Book 1992


Informace / Anotace ke knize: Vesmírný upír

.. Krvelačný upír ze vzdálené planety se zmocní kosmické lodě na vnějším okraji sluneční soustavy. Protože jsi nejlepším absolventem Vesmírné akademie, dostaneč z aúkol zajmout upíra ještě dřív, než pronikne na Zem, kde se chystá připravit pro své vesmírné spoluobčany hostinu z obyvatel naší planety! V okamžiku, kdy se ti podaří vniknout do kosmické lodě obsazené upírem, dostaneč se do úzkých! Co budeš dělat?

Pokud se rozhodneš zachránit se v únikovém vozidle, porkračuj na straně 24. Jestliže se rozhodneš postavit tváři v tvář upírovi a pokusíš se ho přelstít, pokračuj na straně 32. Dávej si ale velký pozor! Vesmírný upír má nad lidmi neomezenou moc. Nebudeš-li dost opatrný, můžeš se sám stát upírem! Můžeš se také dostat na upíří planetu, kde s nimi dojednáš příměří!

Co se stane dál v tomto příběhu? Všechno záleží na tvém rozhodnutí. Jak celý příběh skončí? To můžeš vyřešit jenom ty! To nejlepší na celém příběhu je, že když ho budeš číst několikrát, podle našich pokynů, prožiješ ne jedno, ale celé množství neuvěřitelných dobrodružství!

 



WebArchiv - archiv českého webu