kniha » Nevěř mi ani slovo
hodnotilo:
0%
Nevěř mi ani slovo

Roman Ráž

Nevěř mi ani slovo

Kategorie: fantasy

vydání: Akropolis (web) 2009


Informace / Anotace ke knize: Nevěř mi ani slovo

Dva bratři, mladší, atraktivní herec propadlý alkoholu, starší, jeho zachránce, filmový režisér živící se reklamami, dvě sestry, panensky svatá ošetřovatelka a přičinlivá prostitutka, hodný a zlý policajt, dva andělé, tři zloději, obětavá matka, vážný mineralog, přeemancipovaná novinářka, sexuolog, psychoanalytička i lesbická vizážistka, to jsou postavy vzrušujícího, ironického románu o problémech s pitím, sexem, orgasmy, dietou, psychoanalýzou, reklamou, zlodějnou, vraždou, mrtvolou, požárem, nohou v sádře, sochou, ale i láskou několika snaživců v Praze roku 2008. Ať už na zázraky věříte nebo nevěříte, zde se jich nabízí hned několik. Stačí se jen rozhodnout, co za ten pravý zázrak budete považovat právě vy!
Dnes, v době deziluze, kdy už nikdo nechce brát nic vážně, kdy lze všechno reklamovat a všechno využít v reklamě, je možná zázrakem… Na to si odpovíte sami po přečtení 65 krátkých dynamických kapitol, které vás strhnou svým tempem i humorem. Zkuste si je přečíst bez zábran a předsudků, zkuste se vysmát sami sobě. Určitě vám to prospěje! A hlavně: Nevěřte autorovi ani slovo!
Roman Ráž, zkušený televizní i rozhlasový dramatik, autor groteskních i psychologických próz, napsal tentokrát nevážnou knihu o vážných věcech. Sáhl po vysoce aktuální látce, v níž zpracovává se svou obvyklou nadsázkou, vtipně a napínavě, komické i tragické situace, kterým jsme dennodenně vystaveni, s nimiž se všichni tu vážně, tu groteskně potýkáme.

 



WebArchiv - archiv českého webu