kniha » Cena krve
chce si přečíst 4 | chce mít v knihovně 2 | má v knihovně 24
hodnotilo: 35
76%
Cena krve

Tanya Sue Huff

Cena krve

série: Krevní pouta
díl v sérii: 1

Kategorie: fantasy - urban fantasy - detektivní

originální název: Blood Price
originál vyšel: 1991

vydání: Brokilon (web) 2009

odkazy: 2x [ukázka], 8x [recenze]


Přispívat do diskuze mohou jen registrovaní uživatelé


1

 [6] Madam Brbla 19.10.2010 14:31  

@Sirius: Jen dotaz ohledně Tvého dojmu, že je Vicki na ženskou moc drsná: v čem konkrétně? Žádné fyzické supervýkony nepředvádí a kozí tvrdohlavost bývá ženám vrozená… Možná by měla být více vyděšená? Imho ani ne, člověk si zvykne na všechno a časem otupí tak, že stresové situace zvládá s přehledem. Z mého pohledu je prostě Vicki celkem normální, psychicky odolnější žena ;-).

 [4] Svarec 19.11.2009 08:25  

@Majkl[2]: Většinu komentářů teď prostě přepisuju (nebo dopisuju k starším knihám) z nudy, protože nemám co dělat (už nemám horečku, ale stejně musím ještě zůstat doma). Tohle je vyjímka, kdy jsem tu knihu fakt přečetl podruhé. Ale Zjizvenou noc napodruhé hned tak nedám, mám ji ještě celkem v paměti :-)

@tomts[3]: No, ten upír rozhodně nemá za úkol někoho vyděsit a ten démon nejspíš taky ne, aspoň já jsem se nebál :-)

 [3] tomts (editor v době uložení příspěvku) 18.11.2009 21:48  

@Majkl[2]: Tedy knihu jsem nečetl, jen recenzi, ale podle všeho má DreamChaser pravdu, jde o detektivní fantasy. Na druhou stranu, pokud kniha má za cíl děsit čtenáře nadpřirozenými prostředky, může tam být i tag Horror (pokud by děsila přirozenými prostředky, není to horror, ale thriller). Každopádně kniha, kde jsou upíři, démoni a vlkodlaci NEmusí být horror (vlkodlak Remus Lupin z HP jistě nikoho neděsí a upír Káčula také ne :D)

 [2] Majkl 18.11.2009 21:10  

@DreamChaser[1]: lebo sa tam nachádzajú upíry, démoni a vlkolaci… :) mimochodom – si recyklátor komentárov :) Som zvedavý, čo povieš po druhom čítaní Zjizvenej noci :)

 [1] Svarec 18.11.2009 19:53  

Odstranil jsem tag „horror“ a přidal „detektivní“. Tohle rozhodně horor není, nechápu proč je poslední dobou považováno za horror vše, kde se nacházejí upíři, démoni nebo vlkodlaci…

1
Po diskuzní stránkách se můžete pohybovat také pomocí šipek na vaší klávesnici:
stránka starších příspevků = šipka vpravo
stránka novějších příspěvků = šipka vlevo


WebArchiv - archiv českého webu