kniha » Bitva o Atlantidu
má v knihovně 14
hodnotilo: 7
73%
Koupit knihu:
FantasyShop.cz
Bitva o Atlantidu

Greg Donegan

Bitva o Atlantidu

série: Atlantida
díl v sérii: 6

Kategorie: sci-fi

originální název: Battle for Atlantis
originál vyšel: 2004

vydání: BB art (web) 2009


SERIE: Atlantida
[1] Atlantida
[2] Bermudský trojúhelník
[3] Ďáblovo moře
[4] Brána Atlantidy
[5] Útok na Atlantidu
[6] Bitva o Atlantidu
Informace / Anotace ke knize: Bitva o Atlantidu

Napadl nás už v minulosti. Před deseti tisíci lety způsobil zánik Atlantidy a rozvrátil tuto nejpokročilejší lidskou civilizaci natolik, že po ní zbyly jen mýty a legendy.
Pokusil se zničit celý svět z Bermudského trojúhelníku, z Ďáblova moře a z Kambodže. Nyní odčerpal ze Země ochrannou ozonovou vrstvu.
Odvěký nepřítel lidstva se nezastaví, dokud nepromění svět v mrtvou planetu.
Bývalý příslušník Speciálních jednotek Eric Dane už několikrát pomohl odvrátit bezprostředně hrozící katastrofu, ale Zemi docházejí možnosti. V Prostoru mezi světy se vydává na cestu portály, které propojují paralelní světy, jejichž dějiny se ubírají různými směry. Washington je opuštěným místem, ale v Paříži stojí moderní mrakodrapy – a z Eiffelovy věže vlají vlajky s hákovými kříži. V budoucnosti více než dvě miliardy lidí zahynuly poté, co roztály polární ledovce. Dane a jeho spolubojovníci z řad amerického námořnictva musejí objevit portál vedoucí na svět Stínu… Co ale dokážou se zbraněmi další generace, až dospějí na území nepřítele? Jedinou jistotou je, že Země umírá a že konečná bitva s dávným nepřítelem už začala.

 



WebArchiv - archiv českého webu