kniha » Zahrada kouzel
chce mít v knihovně 1 | má v knihovně 3
hodnotilo: 4
68%
Zahrada kouzel Více vydání = více obálek.

Sarah Addison Allen

Zahrada kouzel

Kniha vyšla i pod názvem:
Čarovná záhrada
(viz informace u vydání - záložka 'další informace')

Kategorie: fantasy

originální název: Garden Spells
originál vyšel: 28/08/2007

vydání: Ikar (CZ) (web) 2010; Ikar (SK) (web) 2023

odkazy: 2x [recenze]


Informace / Anotace ke knize: Zahrada kouzel

Romantický příběh dvou sester z malého městečka v Jižní Karolíně, které mají magické nadání a trable s láskou. Claire pěstuje na zahradě jedlé květiny, z kterých vaří kouzelné delikatesy a mění jimi životy lidí, Sydney dokáže česat a líčit tak, že vyzdvihne to, co je na každém nejkrásnější. Přesto se Claire bojí lásky a Sydney utíká od násilnického manžela. Pomůže jim kouzelné muškátové víno, které k vám přiláká toho, koho nejvíc potřebujete?
----------------------------------
Kniha vyšla zkrácená v roce 2008 pod názvem Čarovná zahrada v nakladatelství Readers Digest Výber (SK) spolu s dalšími 3 zkrácenými knihami Ochranca / Tanec v prítmí / Čisté zlo / Čarovná záhrada.
Anotace slovenského vydání: Čarovná záhrada-Sarah Addison Allenová: V severokarolínskom Bascome považujú ženy z rodu Waverleyovcov za čudáčky. Každá z nich má nejaké nezvyčajné nadanie, ktorým sa odlišuje od ostatných, a prazvláštny je aj ich dom so záhradou. Kvety, ktoré v záhrade kvitnú, by v danom ročnom období vôbec kvitnúť nemali a ovocie a zelenina, ktoré vyrastú pod prastarou jabloňou, majú čarovnú moc. Ktovie, čo je na tom pravdy. Isté je, že sestry Waverleyové sú ženy, ktoré celkom obyčajne zápasia so životom a nachádzajú lásku na miestach, kde by ju nikto nečakal

 

Externí odkazy:

[recenze] Fantasya (Renata Heitelová)
[recenze] Monushka (Monika Štěpková)



WebArchiv - archiv českého webu