kniha » Hitman
chce si přečíst 4 | má v knihovně 43
hodnotilo: 51
73%
Koupit knihu:
Minotaur
Hitman

Miroslav Žamboch

Hitman

série: Agent X-Hawk
díl v sérii: 1

Kategorie: sci-fi

vydání: Triton (web), EF 2010

odkazy: 8x [recenze]


Komentáře:
Sirius  | *** 09.01.2011 14:39

Líbilo se mi to víc než Vincent Vega, ale i tak mi to přišlo nemastné neslané a hlavně bez nápadu. Celou dobu jsem měl pocit, jako by to psal někdo, kdo si na Miroslava Žambocha jenom hraje a jde mu to fakt špatně a navíc je Hitmana x tou verzí všeho, co už jsem od autora četli. Opět závan osudovosti, jeden proti všem a další věci tak typické pro Žambocha. Chvílemi jsem i řval a skrytě doufal, že autor hodí do polévky nějakou novou ingredienci a vylepší ho. Bohužel se tak nestalo. Hrdina má do sympatičnosti Kováře daleko (samozřejmě – zabiják by neměl být sympatický, ale i tak…). Jako samostatná kniha možná, ale jako první díl nové série je to fakt moc slabé. To i Pašerák před několika lety byl prostě lepší. Ale nápad psát o dění z pohledu druhé strany a oceňuji ho.

KeB  | *** 02.08.2011 00:41

Mně se to nelíbilo víc než Vega. Vega byl hustá akčňárna (nebo snad akční husťárna)ale aspoň si na nic nehrál, tohle bylo moc rozvleklé. Některé myšlenkové pochody, a řekněme přerody, hlavního hrdiny mi taky přišly poněkud nepochopitelné. A nakonec je tam srandička s chladícím boxem. (Věděl jsem o tom a úmyslně hledal) Chápu, jak a že se to může stát, ale někomu tak zkušenému a schopnému jako je Mistr Žamboch by nemělo. Tenhle „díl“ mě nepřesvědčil, že bych se k němu někdy vrátil a tudíž si ho ani nekoupím (narozdíl třeba od Apokalypsy nebo Renegáta). Průměrné hodnocení pro kus, který nenadchne ani neurazí…

Schramm  | **** 11.05.2012 10:39

Oddechovka, která mě velice bavila. A to víc, než mnohé díly JFK (obecně to vlastně platí pro oba dosavadní díly paralelní (mini)série X-Hawk)! Framon Dotchi je zajímavá postava, děj sice poměrně „nenáročný“, řekněme klasický, ale baví a udržuje si čtenářovu pozornost. Nemůžu se vyhnout srovnání s Visio in extremis, neb jsem knihy četl po sobě, a musím říct, že na nic si nehrající Hitman mě bavil neskonale víc.

breughel  | ***1/2 30.05.2015 13:30

Pohled z druhé strany. Čekal jsem záporáka, ale stejně jsem dostal kladného hrdinu. Typický autorův macho styl: hrr dopředu. A pro mě překvapivě se autorovi zalíbili upíři a přišli tedy Klanové války. Takže spíš než X-Hawka mi toto dílko asociuje následnou (nejspíš) trilogii.



WebArchiv - archiv českého webu