kniha » Middlestone II
hodnotilo:
0%
Middlestone II

Pavel Horna

Middlestone II

série: Middlestone
díl v sérii: 2

Kategorie: fantasy - pro děti a mládež

vydání: Almi (web) 2011


SERIE: Middlestone
[1] Middlestone I
[2] Middlestone II
[3] Middlestone III
Informace / Anotace ke knize: Middlestone II

Vstupte s námi podruhé do temných hlubin historie a objevte zapomenutý svět skřítků království Middlestone ve strhujícím příběhu pulzujícím mezi 18. stoletím a současností. Okuste spolu s hlavními hrdiny, že dvě stovky let jsou jen krátkým okamžikem v historii a že vlastně nikdy úplně jistě nevíme, kdo jsou naši prapraprapředkové.
Druhá kniha o Middlestone popisuje strastiplnou cestu Pavlíny a Honzy, teenagerů ze současnosti, za objevením druhého dílu rukopisu Terezie Krásnohorské zobrazujícího neskutečné osudy postav a postaviček z konce 18. století, jejichž cesty se klikatí a osudy nečekaně zamotávají. Pátrání Pavlíny a Honzy po pravdivosti tohoto fantaskního příběhu začíná odkrývat těžko uvěřitelné souvislosti mezi minulostí a současností.
Druhá kniha o Middlestone je tady, aby vás pobavila a předložila spoustu vtíravých otázek. Proč nás to v hodinách dějepisu učili jinak? Lhali nám úmyslně, nebo jen neznali pravdu? To by lidé bez tajemných Velkých K skutečně nic kloudného nevymysleli? A v čem všem mají ti zatracení skřítkové ještě prsty?

 



WebArchiv - archiv českého webu