kniha » Trojitá nula
chce si přečíst 2 | chce mít v knihovně 1 | má v knihovně 14
hodnotilo: 9
81%
Koupit knihu:
Fantasya.cz
Trojitá nula

Karen Traviss

Trojitá nula

série: Star Wars: Republikové komando
díl v sérii: 2
kniha patří do světa: Star Wars

Kategorie: sci-fi - space opera - military

originální název: Triple Zero
originál vyšel: 03/2006

vydání: Egmont (web) 2011


SERIE: Star Wars: Republikové komando
[1] Přímý kontakt
[2] Trojitá nula
[3] Pravé barvy
[4] Rozkaz 66
Informace / Anotace ke knize: Trojitá nula

Po vypuknutí krvavých klonových válek na Geonosis se obě strany konfliktu ocitají v bezvýchodné situaci, z níž je mohou vysvobodit pouze elitní bojovníci, jako je jednotka Omega, komando klonů vybavené děsivými schopnostmi a smrtícím arzenálem…
Pro jednotku Omega, nasazenou hluboko v týle nepřítele, je to pořád tatáž rutina: sabotáže, špionáž a likvidace určených cílů. Když však Omegu naléhavě povolají na Coruscant, do nejčerstvějšího a nejnebezpečnějšího ohniska válečného dění, členové komanda zjistí, že nejsou jediní, kdo dokáže nečekaně zasáhnout nepřítele na citlivém místě.
Vše nasvědčuje tomu, že za nejnovější vlnou separatistických útoků stojí síť teroristických buněk operujících na hlavní planetě Republiky a řízených informátorem přímo z vojenského velitelství. Odhalení a likvidace tajného agenta separatistů uprostřed města plného civilního obyvatelstva si vyžádá zvláštní nadání a schopnosti. Ani jediští generálové ve velení, výpomoc jednotky Delta a jistého nechvalně proslulého klonovaného kapitána šance republikového komanda nezvýší. Navíc dobře vědí, že ačkoli úspěch jim vítězství v klonových válkách nezaručí, selhání znamená jistou porážku.

 



WebArchiv - archiv českého webu