kniha » Na vrcholu
chce si přečíst 1 | má v knihovně 12
hodnotilo: 11
80%
Na vrcholu

Richelle Mead

Na vrcholu

série: Sukuba
díl v sérii: 2

Kategorie: fantasy - romantika

originální název: Succubus On Top
jiný (obecně známý) název: Succubus Nights
originál vyšel: 01/2008

vydání: Domino (web) 2011

odkazy: 2x [recenze]


SERIE: Sukuba
[1] Trápení
[2] Na vrcholu
[3] Sny
[4] Žár
[5] Stíny
[6] Odhalená
Informace / Anotace ke knize: Na vrcholu

Že láska bolí, to ví Georgina Kincaidová lépe než kdokoli jiný. Miluje talentovaného spisovatele Setha, ale kdyby ho třeba jen políbila, vysaje z něj život. Není divu, že se tím trápí – tím spíš, že Seth její city opětuje. Ona je však sukuba, a jako taková čerpá sílu z mužů, kteří podlehli jejímu kouzlu.
Samozřejmě, schopnost libovolně měnit vzhled i nesmrtelnost jí mohou běžní smrtelníci jen závidět, navíc nedávno složila slib, že bude svou práci sukuby vykonávat co nejsvědomitěji, ale jí zkrátka přijde nespravedlivé, že právě ona – nadpřirozená svůdkyně – nemůže navázat milostný vztah s člověkem, který ji má rád přesně takovou, jaká je.
A jako by toho ještě nebylo dost, musí Georgina začít řešit i jiné trable než zapovězený milostný život. Nad Seattlem se totiž opět stahují mračna a děje se cosi podivného, co zasahuje nejen nesmrtelné bytosti, ale i obyčejné lidi: Georginin kolega a kamarád se zčistajasna chová nějak divně, a ona se nemůže zbavit dojmu, že za tím stojí mnohem víc než jen přemíra vypitého kafe…

 

Externí odkazy:

[recenze] FantasyPlanet (Hana Trsková)
[recenze] Klub knihomolů (Leona Tomášková)



WebArchiv - archiv českého webu