kniha » Chvastovzácný sok
chce mít v knihovně 3 | má v knihovně 23
hodnotilo: 28
78%
Chvastovzácný sok

John Ringo
Travis S. Taylor

Chvastovzácný sok

série: Zrcadlo
díl v sérii: 3

Kategorie: sci-fi - military

originální název: Manxome Foe
originál vyšel: 02/2008

vydání: Brokilon (web) 2012

odkazy: 1x [recenze]


Komentáře:
Vlask  | ****1/2 20.11.2012 19:55

Konečně našlapaná vesmírná akce včetně bitvy lodí. Jen je škoda, že opět musíme přetrpět romantickou linku alá hollywood o mariňákovi a jeho dívce. To tam vůbec nemělo být. Nudná nakládací část je tu opět, ale naštěstí je celkem krátká.

Svarec  | **** 04.07.2013 18:28

Opět trochu pomalejší „nakládací“ rozjezd, naštěstí i tak celkem zábavný. Pak už se to rozjelo a já se od toho nemohl odtrhnout. Perfektně napsané, s perfetními postavami. Obešel bych se klidně bez těch fyzikálních podrobností, ale to k tomu asi prostě patří. Navíc jsem ocenil, že je to napsané tak, abych se v tom orientoval, i když jsem si z předchozích dvou dílů skoro nic nepamatoval (přecijen jsou to už skoro tři roky a desítky přečtených knih, co jsem to četl). A ještě jedno malé plus – autor má hodně dobrý hudební vkus :)

epco55  | **** 15.07.2013 08:43

Seria sa vrátila k tomu čo mám na nej rád. Po pomalšom úvode sa Ringo a spol. rozbehli a ponukajú ukážkovú Space Military sci-fi v niektorých momentoch s odklonom k tomu čomu sa v sci-fi nadáva hard. A tento krát bez zbytočnej gumáckej omáčky ktorou si Ringo otrávil svoju inú seriu.

klerik_cz  | ** 12.01.2014 09:47

Třetí kniha pro mě byla poslední kapka, je to jen ztráta času, do té čtvrté už nejdu. První kniha byla skvělá, ta druhá slabší, ale číst se to dalo, třetí je prostě tak nudná, až srdce brečí. Abych té knize úplně nekřivdil, konec je napsaný dobře, hodně mi připomínal první díl, ale ani to prostě nevyváží ten kýbl nudy před tím.



WebArchiv - archiv českého webu