kniha » Bitevník
chce si přečíst 6 | chce mít v knihovně 1 | má v knihovně 34
hodnotilo: 39
84%
Bitevník

Jack Campbell

Bitevník

série: Ztracená flotila: Za hranicí
díl v sérii: 1

Kategorie: sci-fi - space opera - military

originální název: Dreadnaught
originál vyšel: 2011

vydání: Fantom Print (web) 2014


Komentáře:
Vlask  | **** 31.08.2014 22:25

Stále stejné, rozumný poměr akce, občas nějaké ty nové problémy s flotilou (zejména ty personální se opět povedly) a sem tam nějaká ta bitvička. Konečně dojde k částečnému odhalení identity emzáků, ale hned nato kniha skončí v nejlepším kvůli opravdu malému počtu stran.

BorgDog  | **** 03.09.2014 06:22

V podstatě vše zásadní napsal už „Vlask.“ Především souhlasím s krátkým rozsahem – za tuto cenu bych čekal aspoň o 100 stran víc a „Bitevník“ je jedna z mála knih, u kterých musím říct, že je předražená. Jinak, zatímco „Ztracená flotila“ se už ke konci táhla jak lepidlo a víceméně byla pořád dokola, tohle působí hlavně díky emzákům podstatně zajímavěji, jejich koncept není špatný (musím částečně vzít zpět námitku z komentáře k FLotile…) a i některé lidské postavy mají dokonce cosi jako psychologii. Úroveň mojí natěšenosti na další díl je celkem dost vysoká.

Mrowka  | ****1/2 07.09.2014 21:25

Ono je to vlastně pořád na „jedno brdo“ a do toho ještě dost primitivní zápletky, primitivní rozuzlení a vůbec bych na tom našel x chyb. Ale mě to baví, nemůžu za to, prosím, nebijte mě.



WebArchiv - archiv českého webu