kniha » Divotání
má v knihovně 2
hodnotilo: 3
73%
Koupit knihu:
Fantasya.cz
Divotání

A. G. Howard

Divotání

série: Šepotání
díl v sérii: 2

Kategorie: fantasy

originální název: Unhinged
originál vyšel: 2014

vydání: CooBoo (CZ) (web) 2015

odkazy: 5x [recenze]


SERIE: Šepotání
[1] Šepotání
[2] Divotání
[3] Zrcadlení
[4] Běsnění
Informace / Anotace ke knize: Divotání

Alyssa Gardnerová propadla králičí dírou a postavila se pentlochňapovi. Zachránila život Zachovi, klukovi, kterého miluje, a unikla intrikám zvráceně svůdného Morfea i pomstychtivé Červené královny. Teď musí odmaturovat, přežít maturitní ples a pak může nastoupit na vysněnou prestižní uměleckou školu v Londýně.

Všechno by to bylo snazší, kdyby její matka, již právě propustili z ústavu pro duševně choré, nebyla tak přehnaně podezíravá a starostlivá. A mnohem snazší, kdyby se Morfeus jednoho dne neobjevil v její škole, aby ji nalákal na další nebezpečné dobrodružství v ponuré Říši divů – kam sama (tak trochu) patří. Alyssa se musí vyrovnat s jeho znepokojující přítomností ve skutečném světě a zároveň se pokouší Zachovi prozradit pravdu o minulosti, kterou zapomněl. Záblesky z Říše divů se postupně dostávají do jejích obrazů a vlastního života, Červená není daleko!

Pokud Alyssa zůstane ve světě lidí, vystaví nebezpečí Zacha, své rodiče a všechny, které miluje. Ale když znovu projde králičí dírou, bude muset čelit smrtící bitvě, která by ji mohla stát mnohem víc než jen vlastní hlavu.

 

Externí odkazy:

[recenze] webzin Dagon (Zuzana "Daletth" Vašíčková
[recenze] Fantasya (Adéla Kolářová)
[recenze] Fantasy Planet (Eva Procházková)
[recenze] Bookverse (Ellie Smith)
[recenze] Děti noci (Suzanne)



WebArchiv - archiv českého webu