kniha » Černé světlo
chce si přečíst 1 | má v knihovně 7
hodnotilo: 3
63%
Koupit knihu:
FantasyShop.cz
Fantasya.cz
Černé světlo Více vydání = více obálek.

James Swallow

Černé světlo

série: Deus Ex
díl v sérii:

Kategorie: sci-fi

originální název: Black Light
originál vyšel: 2016

vydání: Baronet (web) 2016; Baronet (web) 2016


SERIE: Deus Ex

Neřazené díly série

Černé světlo
Informace / Anotace ke knize: Černé světlo

Zbrusu nový oficiální román ze série Deus Ex, popisující události mezi hrami Deus Ex: Human Revolution a novou Deus Ex: Mankind Divided

PUSŤ SVĚTLO DO STÍNŮ Píše se rok 2029 a příslib nového věku lidských augmentací se zhroutil v ničivé „augokalypse“, katastrofě, rozpoutané klikou tajemných uzurpátorů moci. Miliony kyberneticky vylepšených lidí prodělaly devastující psychotický záchvat. Když se vylepšený bývalý policista a bývalý pracovník ochranky Adam Jensen po incidentu probudí v naprosto změněném světě, má ve vzpomínkách velké mezery a spoustu podezření vůči všemu a vůči všem. Snaží se proto svůj život kousek po kousku znovu poskládat v nové realitě, v níž se „augové“ stali terčem nenávisti, strachu a diskriminace.

Temné síly, které za augokalypsou stojí, se nyní znovu stahují a snaží se prostřednictvím teroru a zastrašování změnit vývoj. Aby Jensen našel odpovědi, jež hledá, a lidi, kteří zničili všechno, co znal, musí se vrátit až k popelu své minulosti, znovu kontaktovat staré spojence a riskovat všechno jen proto, aby odhalil smrtící spiknutí – je ale možné vyjít s pravdou na světlo ve světě, ovládaném tajemstvími?

 



WebArchiv - archiv českého webu