kniha » Vetřelci - Komplet 1
chce mít v knihovně 1 | má v knihovně 10
hodnotilo: 4
68%
Vetřelci - Komplet 1 Více vydání = více obálek.

Steve Perry
Stephani Perry

Vetřelci - Komplet 1

série: Vetřelci
díl v sérii:

Tento svazek obsahuje díla vydaná samostatně: Hnízdo na Zemi, Královna, Stanice hrůzy

Kategorie: sci-fi - omnibus

originální název: The Complete Aliens - Omnibus 1
originál vyšel: 2016

vydání: Baronet (web) 2016; Baronet (web) 2016


Informace / Anotace ke knize: Vetřelci - Komplet 1

První svazek románové série Vetřelci obsahuje knihy:

Steve Perry: Hnízdo na Zemi
Wilks byl vesmírný mariňák s téměř osudovou chybou: měl srdce. Billie byla děcko, jediný přeživší z odlehlé základny kolonistů. Pekelná hrůza invaze vetřelců je svede dohromady, Billie a Wilks pomáhají jeden druhému přežít. Třináct let poté je Wilks ve vězení a Billie žije v sanatoriu, příšerné vzpomínky na masakr na Rimu ustavičně trápí její mysl. Nyní však vláda pověřuje Wilkse, aby vedl expedici na planetu vetřelců s cílem získat živého vetřelce. Boj korporací na Zemi ve vývoji vetřelců jako zbraně pro válku je však veden dosti bezohledně. Když se Wilksův tým vydává na cestu, po jejich stopě vyráží nájemný zabiják. A co následuje, není nic jiného než partyzánská válka na planetě vetřelců – a tažení vetřelců na Zemi!

Steve Perry: Stanice hrůzy
Wilks, Billie a Bueller přežili jako jediní zničující útok na domovskou planetu vetřelců. Ale po návratu do slunečního systému se stali uprchlíky. Uprchlíky ze zamořené Země. Cestují vesmírem na kosmické lodi bez posádky. Cíl: neznámý. Netuší, že s sebou vezou náklad smrti. Smrti, které budou muset čelit. Netuší ani, že směřují ke vzdálené kolonii a vojenské základně. K ostrůvku lidství na okraji vesmíru, který je v moci generála jménem Spears. Teď musí Billie, Wilks a Bueller čelit nové nepředstavitelné noční můře: dar šílenství ze vzdálené planety vetřelců, nevyrovnaná lidská mysl a zkušenosti tajemné pilotky poručíka Ellen Ripleyové.

Steve Perry, Stephani Perry: Královna
Poručice Ellen Ripleyová se probudila po dlouhé cestě vesmírem s dírou ve vzpomínkách a ohromnou vůlí k životu. Když potká dva veterány války proti vetřelcům Wilkse a Billii, uvědomí si, že našla spolubojovníky – a je připravena vyrazit do boje. Pak objeví strašné tajemství skrývající se za jejím dlouhým spánkem. Když se ona, Willks a Billie připravují využít královnu všech vetřelců k vyhlazení jejích dětí z povrchu Země, stane se toto tajemství její největší zbraní – a také největší přítěží. Osud Země je na vážkách a Ripleyová a Billie se musí vyrovnat s tím, co znamená být jiný… a co znamená být lidský.

 



WebArchiv - archiv českého webu