kniha » Tajemství oceánů
hodnotilo:
0%
Koupit knihu:
FantasyShop.cz
Fantasya.cz
Tajemství oceánů Více vydání = více obálek.

Tanya Stewner

Tajemství oceánů

Kniha vyšla i pod názvem:
Tajomstvá oceánov
(viz informace u vydání - záložka 'další informace')

série: Alea dívka moře
díl v sérii: 3

Kategorie: fantasy - pro děti a mládež

originální název: Alea Aquarius - Das Geheimnis der Ozeane
originál vyšel: 2017

vydání: Fragment (CZ) (web) 2017; Fragment (CZ) (web) 2017; Fragment (SK) (web) 2018; Fragment (CZ) (web) 2022; Fragment (SK) (web) 2022


Informace / Anotace ke knize: Tajemství oceánů

Alea a Alfa cru opět plachtí po moři, tentokrát na Island. Ona doufá, že tam najde svého otce a s ním i odpovědi na otázky, které ji tíží. Když ale dorazí na místo, musí se Alea postavit nejen své minulosti, ale setká se i se záhadným doktorem Orionem, který se věnuje výzkumu viru, který vyhubil mořské lidi. Dokáže s jeho pomocí uskutečnit svůj sen a obnovit život podmořského světa? A podpoří ji v tom Lennox, který je jí ze všech přátel nejbližší?


Alea a jej priatelia z Alfa Cru sa tentoraz vydávajú na Island. Alea verí, že tam nájde svojho otca a s ním aj odpovede na otázky, ktoré ju ťažia.

Na ostrove sa stretávajú so záhadným doktorom Orionom. Ten už sa dlhý čas sa venuje výskumu smrteľného vírusu, ktorý vyhubil morských ľudí. Alea dúfa, že s jeho pomocou dokáže uskutočniť svoj veľký sen – napraviť následky ničivej katastrofy a obnoviť život v podmorskom svete.

Podporí ju Lennox v jej úsilí? Má k nemu zo všetkých členov posádky najbližšie, no zdá sa, že jej stále niečo tají…

 



WebArchiv - archiv českého webu