kniha » Nezdejší
má v knihovně 8
hodnotilo: 7
70%
Nezdejší

Jana Rečková

Nezdejší

Kategorie: fantasy

originál vyšel: 2017

vydání: Straky na vrbě (web) 2017

odkazy: 1x [recenze]


Přispívat do diskuze mohou jen registrovaní uživatelé


1

 [5] barbar (editor) 09.10.2017 22:09  

@snop[4]: Nejsem si jistý, zda to nezmizelo při krácení; bohužel jsem původní verzi nečetl. To je tak, když projekt celou dobu nedělá jeden člověk; ale ono o v minulých letech bohužel zkrátka nešlo… Osobně jsem si z nějakého náznaku odvodil, že bohové toho světa se internovali sami; ale jak je to téma na samém konci, autorka o něj už jen tak zavadila.

 [4] snop 09.10.2017 14:20  

@barbar[3]: Ale ono je to fajn, jen to holt mohlo byt jeste o dost lepsi, treba, kdyby se misto kopani Zavazi zeme vysvetlilo to, co mi jinak trochu logicky hapruje, jak je to tedy s temi Nezdejsimi a spoutanim bohu. Vtrhli jako dobyvatele, nebo jako vyhnanci? Kdo bohy spoutal a mucil? Pokud jako vyhnanci, nebylo to od vyhanejicich nelogicke, vyhnat je tam, kde mohou zase udelat to, kvuli cemu byli vyhnani?

 [3] barbar (editor) 09.10.2017 13:28  

@snop: Myslím, že autorka pod vlivem Ivany Kuglerové, které jsem to dal na posouzení, konec poněkud prokrátila. Měl jsem text na stole strašlivě dlouho a cítil se vůči Janě Rečkové provinile, uznal jsem tedy zásahy IK za dostatečné a sám se pustil rovnou do editace a sazby; Jana R. teď stejně na nějaká velká přepisování zdravotně není. I já jsem minulé dva roky často nebyl schopen číst kvůli zdravotním problémům, proto odklady i pomoc Ivany Kuglerové.

Samozřejmě přijímám veškerou odpovědnost za případnou nudu, vše dobré připište autorce! :)

 [2] barbar (editor) 22.09.2017 09:24  

@Madam Brbla[1]: Alespoň něco. :)

 [1] Madam Brbla 21.09.2017 19:22  

Číst se nechystám, z textů Jany Rečkové už jsem vyrostla (pokud se od adorování svých hrdinů neposunula někam dál), ale musím pochválit obálku – imho velmi vkusná a propracovaná, moc hezká práce!

1
Po diskuzní stránkách se můžete pohybovat také pomocí šipek na vaší klávesnici:
stránka starších příspevků = šipka vpravo
stránka novějších příspěvků = šipka vlevo


WebArchiv - archiv českého webu