kniha » Sny o Krkavcích
má v knihovně 45 | antikvariát
hodnotilo: 21
66%
Koupit knihu:
Minotaur
Sny o Krkavcích

Carmen Carter

Sny o Krkavcích

série: Star Trek
díl v sérii: 3
kniha patří do světa: Star Trek

Kategorie: sci-fi

originální název: Dreams of the Raven
originál vyšel: 1987

vydání: Albert (web) 1993


Komentáře:
Neferit  | **** 31.07.2011 18:40

O této knize jsem dlouhou dobu ani netušila, že ji vlastně máme doma. Když jsem ji ale objevila v poličce, chtivě jsem pro ni sáhla a četla a četla… až do konce. Dramatická zápletka, kdy Enterprise čelí neznámému nepříteli bez pomoci McCoye jak ho známe, má svoje kouzlo; o to víc, že právě jeho ztráta paměti má přímý vliv na úspěch celé mise. Hořkosladce napsaný závěr knize rozhodně neškodí. Nevím jak vy, ale já jdu zkontrolovat svůj lapač snů, aby zachytil jakoukoliv krkavčí noční můru :)

Phoenix  | *** 24.08.2011 12:54

Tenhle Star Trek je jeden z mála, který mě moc nebavil. McCoyova ztráta paměti byla dobrý tah pro příběh, ale zbytek mi připadal jak vypůjčený z nějakého B-C hororu. Nemůžu si pomoct, ale ti krkavci mi celou dobu připadali nezajímaví až trapní. A protože byly hlavním nosníkem příběhu, není divu, že celou knihu stáhli dolů.

squire  | *** 17.05.2012 13:17

Mozkožraví schizofrenici se zobákem? A to jako mám brát vážně? Ano, velice vážně, pokud je mi -náct a právě žeru Star Trek i s oblohou!

Plusem knihy je, že je napsaná čtivě. Příběh správně graduje a neuškodí mu ani jistá naivní předvídatelnost. McCoy bez paměti je výborným oživením, však nemusí de všechny knihy točit jenom kolem toho špičatouchého bast… ovládejte se, doktore.



WebArchiv - archiv českého webu