kniha » Na neVěčné časy
hodnotilo:
0%
Na neVěčné časy
Sestavil/i:

Martina Holešinská
Štěpánka Horáková
Júlia Vevesi
Rina Vevesi

Na neVěčné časy

O druhých šancích s kapkou magie

Kategorie: fantasy - antologie

vydání: Canc (web) 2024


Informace / Anotace ke knize: Na neVěčné časy - O druhých šancích s kapkou magie

Ponořte se do světa romantiky a magie. Osm příběhů o druhých šancích, které vám ukáží, kde všude je možné najít svou spřízněnou duši, pravou lásku nebo sílu začít znovu.Poznejte magický realismus, který si ve světě získal tisíce srdcí a v této jedinečné sbírce máte možnost se s ním seznámit i vy.

Obsah:
NEJVĚTŠÍ TALENT – Štěpánka Horáková
Každý z nás je něčím výjimečný. David navíc žije ve světě, kde svatbou automaticky získáte největší talent toho druhého. Otázkou je, jak najít tu pravou.
TVŮJ HLAS – Rina Vevesi
Příběh Rebeky a Nikoly, které žijí ve společnosti, kde můžete zaslechnout hlas své spřízněné duše. Jenže žít s vědomím, že jste jedni z mála, kteří ho nikdy nepotkali nebo naopak ztratili, může být ubíjející. Navíc když se blíží nejromantičtější období roku, Vánoce.
KARMA – Martina Holešinská
Artur má velké životní poslání, jednoho dne z nějbude Karma. A to není snadná věc. Znamená mnoho sebeobětování a asketického života. Jenže pak mu do života jako hurikán vletí David.
NA STOPĚ MINULOSTI – Júlia Matulová
Sebastián a Olívie se kdysi milovali. Nějakou dobu po rozchodu je náhoda opět svede dohromady a oni mají šanci si uvědomit, jak se za dobu odloučení změnili. A jak s tím vším souvisí magické kočky?
KDO NEUMÍ MILOVAT – Marie Domská
Svatý Valentýn, svátek všech zamilovaných a zároveň den zúčtování pro ty, kdo neumí milovat. Démon Wyren má úspěšný večer, dokud mu malá záměna a záhadná kráska nezmění život.
PĚT OTÁZEK – Tereza Kadečková
Někdo potřebuje panáka na kuráž, aby oslovil holku. Andrés potřebuje pár mincí, lepicí pásku a pět otázek.
MASO A KVĚTINA – Rosana Zvelebilová
Rastimir se domníval, že je odsouzen k životu v osamění. Vždycky věděl, že není jako všichni ostatní, proto se stranil lidí. Dokud jednoho dne nezjistí, že i na ten nejpodivnější hrnec se vždycky najde poklička.
POLIBEK SMRTI – Leandra Sold
Kamiel má před sebou volbu: záchraní život ženy, kterou miluje, nebo vlastní duši před peklem.

 



WebArchiv - archiv českého webu