kniha » Odzbrojení Johna Shorlanda
má v knihovně 3
hodnotilo: 1
60%
Odzbrojení Johna Shorlanda Více vydání = více obálek.

Sir Harold George Nicolson

Odzbrojení Johna Shorlanda

Nejpodivuhodnější dobrodružství žhavé Afriky

Kniha vyšla i pod názvem:
Svět v sázce 1939
(viz informace u vydání - záložka 'další informace')

Kategorie: sci-fi

originální název: Public Faces
originál vyšel: 1932

vydání: Lidová tiskárna (Vydavatelské družstvo Lidové strany) 1934; Petr V. 1947

odkazy: 1x [info]


Přispívat do diskuze mohou jen registrovaní uživatelé


1

 [3] Doubravka (editor) 25.09.2008 19:23  

@FerryH[2]: No jo, no.. ty… sběrateli! ;o)

Já jinak pátrám vcelku úporně, právě jsem překládala alespoň kostru shrnutí jednoho příběhu z maďarštiny přes angličtinu a tak dále, ale něco mi prostě ne a nejde najít a pak už propadám temnému zoufalství. To zas přejde :)

 [2] FerryH (editor v době uložení příspěvku) 25.09.2008 19:19  

prebal k tehle nemam.. jen orig vazba… prebal se u me nedochoval.. a propo: Hele, lidi, Doubravkove, :O)) vy si myslite, ze vse co mam v knihovne sem cetl?? to mas divne predstavy o sberatelich knih, ty nesbiraj knizky proto, ze by je chteli cist… :O))))) ja jsem tak trochu vyjimka preci jen jsem skoro 90% sve sbirky cetl a to je u sberatele fakt vyjimka… :O)))(neco pres 5000 sv. je tam.. a mozna i vic…)
Ovsem nikdy sem si nedelal ctenarskej denik a z obsahu knizky kterou jsem cetl pred vice nez 20ti a vice lety si teda nepamatuju nic… a nebo jen malo, na annotaci to urcite nestaci…a cist to znova ?? no fuj!! vetsina tehle old SF se teda podruhe cist uz neda! :O))) jednou staci, to ti garantuju… :O))

krom toho vetsima starych predkomunistickych knih zadne prebaly ani annotace uvnitr knizky nema, takze smolik pacholik… :O)) ale docela dost se sberatelske stare SF delali do Klice – Klub linych ctenaru … http://www.scifi.cz/ik/1985/19850752.htm a pod… jen hladat… ale jeste reknu Dareckovi at ti hodi aktualni posledni soubor Klice.. oki ?? :O))

 [1] Doubravka (editor) 25.09.2008 18:43  

Hele, lidi, když už máte ty knihy, o nichž se zhola nic neví.. nechcete mi aspoň sfotit přebaly či něco a já sem budu přepisovat anotace? Abych pořád tolik nebuzerovala :) Snažím se likvidovat počet knih bez anotací a někdy to „od stolu“ prostě nevyřeším :(

1
Po diskuzní stránkách se můžete pohybovat také pomocí šipek na vaší klávesnici:
stránka starších příspevků = šipka vpravo
stránka novějších příspěvků = šipka vlevo


WebArchiv - archiv českého webu