kniha » Rosemary a její syn
chce si přečíst 1 | má v knihovně 6
hodnotilo: 9
57%
Koupit knihu:
FantasyShop.cz
Fantasya.cz
Rosemary a její syn Více vydání = více obálek.

Ira Levin

Rosemary a její syn

Kategorie: fantasy - horor

originální název: Son of Rosemary
originál vyšel: 09/1997

vydání: Rybka (web), Knižní klub (web) 1997; XYZ (web) 2016

odkazy: 1x [recenze]


Informace / Anotace ke knize: Rosemary a její syn

Pokračování a závěr slavné knihy Rosemary má děťátko.

Krátce před koncem tisíciletí – v době narůstající nejistoty a strachu, kdy lidé stále naléhavěji cítí potřebu nového spasitele – se v listopadu roku 1999 probudí z třicetiletého bezvědomí jistá žena. Tento lékařský zázrak se jmenuje Rosemary. Její syn, jak se postupně dozvídá, mezitím dospěl: stal se idolem milionů – mladý, tajemný a neodolatelný Andy, silný vůdce, který vede lidstvo do nového tisíciletí. Jen jediná žena zná obě Andyho tváře a jeho původ.
Andyho síla a charisma přesvědčí i Rosemary, která z počátku netuší nic zlého. Později však začíná vnímat znepokojující důkazy o blížícím se nebezpečí. Zlo se pokouší, velmi nenápadně a rafinovanými prostředky, ale se vší silou, vrátit zpět na Zem…
Čím více Rosemary Andyho a lidi kolem něho poznává, tím neodbytnější si klade otázky. Jsou to náhody, pouhé shody okolností? Nastane na Nový rok 2000 počátek nového věku, nebo konec světa? A je Satan skutečně tak bezmocný proti lidské stránce Andyho osobnosti, nebo odněkud zpozadí tahá za nitky a čeká, až dozraje jeho pečlivě promyšlený plán?
To je začátek boje, který bude mít dalekosáhlé důsledky nejen pro Rosemary a jejího syna, nýbrž pro celé lidstvo.

 

Externí odkazy:

[recenze] Vaše Literatura (Jiří Lojín)



WebArchiv - archiv českého webu