povídka » Mágovo chlupaté srdce
hodnotilo: 17
69%
přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku Povídka je uvedena ve více knihách = více obálek - po kliku na aktuální obrázek se obálka vymění.

Joanne Kathleen Rowling

Mágovo chlupaté srdce

anglický název: The Warlocks Hairy Heart

Komentáře:
Safirentwiluea  | ***1/2 24.09.2010 19:36

Skvělý nápad, ale poněkud brtální. Čekala jsem, že ho krásná princezna z ušlechtiůého čarodějného rodu a se spoustou peněz zbaví trápení a osvobodí ho. A vono nic. Ne, že bych byla nějak zvlášť příznivcem happyendů, ale od bajky by člověk čekal, že si z ní vezmeme ponaučení. A jaké je ponaučení – nepomáhem těm, kteří jsou na tom nejhůře, nebo zemřeš??? Pokud měl někdo zemřít, je to podle mě mág. 69%

Phoenix  | **** 01.01.2017 16:35

Konečně trochu „realističtější“ příběh. Ano, je drastický, což si většina lidí s pohádkami nespojuje, ale mně jako první připadal reálný. A těch ponaučení je tu povícero a musí se hledat. Nejsou naservírovaná na stříbrném podnose jako v jiných povídkách.

Gaarq  | *** 12.01.2020 10:43

opět jedna přímější a méně rafinovaná povídka, sice s „hororovým“ koncem, ale příliš předvídatelná.



WebArchiv - archiv českého webu