povídka » Paní Sorensenová a seskveč
hodnotilo: 9
73%
přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku Povídka je uvedena ve více knihách = více obálek - po kliku na aktuální obrázek se obálka vymění.

Kelly Barnhill

Paní Sorensenová a seskveč

Kategorie: fantaskní

originální název: Mrs. Sorensen and the Sasquatch
originál vyšel: 13/08/2014

Komentáře:
PMarek  | ***1/2 25.03.2016 10:10

Manželka tráví spoustu času (zejména před usnutím) sledováním TV kanálů se zvířátky. A to se na to kouká v láskyplném objetí s naším hafíkem. Po přečtení této milé povídky mám představu, co se tak bude dít, až já zaklepu běhákem… :-)

quinnet  | **** 19.01.2017 16:27

Neviem presne v akej americkej diere sa to odohrávalo, ale celý text na mňa pôsobil akoby to bolo pred sto rokmi. Až zmienky o internete ma uviedli na pravú mieru. Text je naozaj prijemne magický, neuponáhľaný, v podstate sa tam nič nedeje a napriek tomu sme zvedaví, či pani S. nájde svoje šťastie. A navyše som sa dozvedel, čo znamená slovo seskveč.

jasonix  | **** 26.04.2023 09:01

S tragédií se lze vyrovnávat různými způsoby. A s celibátem vlastně také. :-) Povídka s hravostí pojednávající o vážných věcech, překypující intenzivními vůněmi, barvami… a také zvířaty, jež jí dávají příchuť pohádky či bajky. Hugo z hor trochu jinak.



WebArchiv - archiv českého webu