povídka » To, co milovalo Arthura Brookse
hodnotilo: 16
89%
přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku Povídka je uvedena ve více knihách = více obálek - po kliku na aktuální obrázek se obálka vymění.

Pavel Fritz

To, co milovalo Arthura Brookse

Komentáře:
Polinius  | **** 17.10.2016 23:54

Velice dobře napsané, ale zápletka už je poněkud obnošená vesta. Nějaký podobný konec jsem čekal, ačkoliv jsem myslel, že ,,všechno" to tělesné je ,,jen" práce bahna a nikdy tam žádná žena nebyla. Musím ocenit promyšlené zasazení povídky – správce majáku, který drží neutronovou hvězdu, která je signální bójí v hyperprostoru , má šťávu a dává smysl proč je hlavní hrdina sám na celé stanici.

KeB  | ***** 21.02.2017 17:38

Jasně, zápletka není nic nového, ale o to lepší bylo čekat, jaká bude finální pointa, rspektive jaká bude variace finální pointy.

jasonix  | ****1/2 13.12.2022 23:42

Tragikomedie z prostředí kosmického majáku, kde důležitou roli hraje zajímavá cizí entita. Její „cizost“ je dílem roztomilá a dílem nebezpečná. Proto i její snaha o zapojení do lidských sociálních vzorců slibuje dramatické situace. Však už název kapku spoileruje. I přesto, že jsem měl vytipováno hned několik možných point, dokázala mě ta autorova překvapit. Výborné!



WebArchiv - archiv českého webu