série » StarCraft - Sága Temných templářů
v Top10 1
hodnotilo: 8
75%
prebal knihy prebal knihy prebal knihy Série má více dílů = více obálek - po kliku na aktuální obrázek se obálka vymění.

StarCraft - Sága Temných templářů

Autoři: Christie Golden

originální název: The Dark Templar Saga
anglický název: Starcraft : Dark Templar

počet dílů v sérii: 3

vyhledávací pomocník:
český název: Google, NKC, Wikipedie CZ
originální název: Google, NKC, Wikipedie EN
anglický název:Google, NKC, Wikipedie EN

Komentáře:
Speedemon  | **** 22.06.2013 23:19

Nejlepší knihy ze světa Starcraft a pravděpodobně i nejlepší série na motivy počítačové hry. To je Sága temných templářů. Hlavní postavě, archeologovi Jakeovi, se při zkoumání rozvalin chrámu dostane do hlavy protosská mysl, která mu postupně odkrývá tajemství její rasy. Od vzniku, přes vyhnání temných templářů, až po události známé ze hry a jejího datadisku plus láká několika střípky i ke Starcraft 2. Do toho autorka přidává spoustu nových informací, které však nejsou nijak rušivé a zapadají do celkového kontextu. Jedná se o poměrně akční četbu se sympatickými postavami a dobře napsanými dialogy. Takto by to mělo vypadat vždy.

Cadak  | **** 26.03.2015 11:03

Ságu temných templářu jsem četl až po dohrání první epizody druhé hry. Kdybych si ji přečetl dříve, byl bych na hru mnohem lépe navnaděn.

Vzhledem ke stagnující sérii Ghost…atd. nemůžu označit ságu temných templářu jako to nejlepší co jsem četl ze série, ale mohu říct že je to dost kvalitní a hlavně velice informativní čtení.

80%



WebArchiv - archiv českého webu