nakladatel » Akademické nakladatelství CERM

Akademické nakladatelství CERM

kontakt / www: http://www.cerm.cz/
kontakt / e-mail: cerm@cerm.cz

další informace:

AKADEMICKÉ NAKLADATELSTVÍ CERM, s.r.o.
Brno, Purkyňova 95a, PSČ 61200
Od 19.01.1994. Jed­natel PhDr. TOMÁŠ ČERMÁK.
[https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-firma.vysledky?subjektId=574561&typ=UPLNY]

AKADEMICKÉ NAKLADATELSTVÍ CERM vzniklo v r. 1993. Jeho činnost je zaměřena především na vydávání odborné a studijní literatury ve formě vysokoškolských učebnic, odborných příruček, skript, ale také sborníků sympozií, konferencí a seminářů, v úzké návaznosti na několik fakult vysokých škol v Brně.
Nakladatelství vydává celostátní odborný časopis Soudní inženýrství, který se zabývá problematikou soudního znalectví v technických a ekonomických oborech, a odbornou literaturu pro soudní znalce.
Významné je vydávání učebních textů pro teoretickou přípravu dopravních pilotů ATPL (A) dle předpisu JAR-FCL 1 a učebních textů pro teoretickou přípravu mechaniků a techniků údržby letadel dle předpisu JAR-66. Tyto učební texty jsou doporučeny Úřadem pro civilní letectví ČR jako základní studijní materiály v naší republice. Neméně důležité jsou také publikace z oblasti psychologie, historie, lékařství. V partnerství s Nadací Universitas realizuje nakladatelství zajímavé projekty vycházející v edicích Osobnosti, Heureka, Scientia a Scintilla. Příležitostně vydává i literaturu faktu, povídky, poezii.
[http://www.cerm.cz/]


Počet knih nakladatele: 2 / Počet vydání nakladatele: 2
d m r Název Autor/Autoři díla
20122011Plechoví detektivovéMikulka, Alois%
??2010Světová katastrofa a jiné povídky s neblahým koncemMalina, Jaroslav%


WebArchiv - archiv českého webu