nakladatel » Bezvydavatele.cz

Bezvydavatele.cz

kontakt / www: http://www.bezvydavatele.cz/
kontakt / e-mail: info@bezvydavatele.cz

další informace:

Webové stránky www.bezvydavatele.cz provozuje

Royen Trade, s.r.o., IČ: 285 10 895
adresa: Karla Engliše 3221/2, 150 00 Praha 5
zapsaná v oddíle C, vložka 146893 obchodního rejstříku vedeného Městským soudem v Praze.
[2016: http://www.bezvydavatele.cz/kontakty.php]

Knižní portál Bezvydavatele.cz provozuje společnost

Almodad Trade s.r.o., IČ: 093 54 662, DIČ: CZ09354662
adresa: Bílkova 855/19, 110 00 Praha 1

Zapsaná v oddíle C, vložka 335011 obchodního rejstříku vedeného Městským soudem v Praze.
[2024: https://www.bezvydavatele.cz/kontakty.php]

Webové stránky www.bezvydavatele.cz nabízí rychlou a snadnou možnost publikovat knihy bez využití klasického vydavatelství, výrazně zjednodušují publikační proces a poskytují značnou úsporu nákladů spojených s vydáním knihy v tištěné podobě – vlastní vytištění knihy, pořízení dostatečných skladových zásob, distribuce knih do kamenných obchodů a mnoho dalších nákladů. Webové stránky www.bezvydavatele.cz tak mohou nabídnout co nejnižší cenu spojenou s minimální marží při publikování knih v elektronické podobě.

Publikování na www.bezvydavatele.cz se snaží být co nejvíce flexibilní, u Vámi publikované knihy můžete kdykoli měnit její parametry týkající se názvu, popisu knihy, prodejní ceny, můžete dokonce opakovaně nahrát novou Vámi vylepšenou verzi rukopisu knihy nebo měnit grafický návrh titulní obálky. Publikování na www.bezvydavatele.cz je na základě neexkluzívní smlouvy, jejíž znění naleznete přímo na webových stránkách.

Pokud se rozhodnete publikovat na www.bezvydavatele.cz, Vaše literární dílo můžete sami nahrát přímo na webové stránky pomocí jednoduchého instalačního průvodce umístěného na webových stránkách, nebo nám zašlete rukopis knihy emailem k dalšímu zpracování. Textový soubor přeformátujeme v krátkém časovém termínu do tří nejrozšířenějších elektronických formátů – PDF, Mobi a ePub – které umožňují čtení elektronických knih na většině čtecích zařízení. Poté umístíme Vaši e-knihu na webové stránky ke stažení a čtení potenciálními čtenáři. Autorské honoráře ve výši 50% z každé zakoupené knihy jsou vypláceny každý následující měsíc na bankovní účet nebo poštovní poukázkou.

Publikování knihy na webových stránkách www.bezvydavatele.cz je bezplatné a časově neomezené. Pokud si budete přát, zveřejnění knihy můžete kdykoli přerušit nebo ukončit.
[2024: https://www.bezvydavatele.cz/o-nas.php]


Počet knih nakladatele: 4 / Počet vydání nakladatele: 4
d m r Název Autor/Autoři díla
872015Návrat TerrexantenceDomská, Marie%
??2015Pražská nokturnaLipšanský, Jan%
??2014Oficiální tisková zpráva z orbitální staniceLipšanský, Jan%
172013Brianova cestaLipšanský, Jan70%1


WebArchiv - archiv českého webu