nakladatel » Mafra

Mafra

kontakt / www: www.mafra.cz
kontakt / e-mail: mafra@mafra.cz

další informace:

MAFRA, a.s.
Rok vzniku 1992
Adresa: Mediální skupina MAFRA, Anděl Media Centrum, Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5 – Smíchov

MAFRA, a.s. je česká mediální společnost – vydává nejčtenější seriózní deníky Mladá fronta DNES a Lidové noviny. Do mediální skupiny dále patří internetové portály iDNES.cz a Lidovky.cz s vlastními redakcemi, bezplatný deník Metro, týdeník 5plus2, hudební televize Óčko, rádio Expresradio a virtuální operátor MOBIL.CZ
[2016: http://www.magaziny.cz/vydavatelstvi/mafra-a-s/]

Multimediální skupina MAFRA patří k nejsilnějším mediálním společnostem v České republice. Je zastoupena všemi mediatypy – printem, onlinem, TV a rozhlasem. Svými tištěnými tituly MAFRA pravidelně oslovuje 2,5 milionu čtenářů, internetové projekty navštíví týdně 2,8 milionů uživatelů. Největšími produkty skupiny jsou deníky Mladá fronta DNES, Lidové noviny a Metro, týdeníky TÉMA a 5plus2, iDNES.cz, Lidovky.cz, MOBIL.CZ, AAA Poptávka, Óčko a Rádio Impuls (součástí mediální divize Agrofert).
Vydavatelství MAFRA Slovakia, které vydává například Hospodárske noviny, magazín Evita a je provozovatelem webového portálu HNonline.sk a dalších titulů, je rovněž součástí portfolia skupiny. A do skupiny patří i tiskárny MAFRAPRINT, které zajišťují nejen tisk všech titulů MAFRA, ale také velkonákladový tisk pro obchodní partnery.
[2016: http://www.mafra.cz/o-spolecnosti.aspx]


Počet knih nakladatele: 1 / Počet vydání nakladatele: 1
d m r Název Autor/Autoři díla
??2013Lepší dějiny ČeskaMacoun, Jiří50%2


WebArchiv - archiv českého webu