nakladatel » Forza Music

Forza Music

kontakt / www: http://www.opus.sk/

další informace:

OPUS a.s.
vedená v obchodnom registri Okresného súdu Banská Bystrica, odd. Sa, vložka č. 996/S
IČ: 31 321 755, IČ DPH: SK2020379658

FORZA MUSIC, spol. s r.o.
vedená v obchodnom registri Okresného súdu Banská Bystrica, odd. Sro, vložka č. 6896/S
IČ: 36 046 311, IČ DPH: SK2020094615

Spoločné sídlo: Skuteckého 23, 974 01 Banská Bystrica
Prevádzkové sídlo:Trnavská 100/II, (budova Omnipolis, 7. poschodie), 821 04 Bratislava
[2016: http://www.opus.sk/opus/3-Kontakty]

Spojené spoločnosti Forza Music a Opus sú najväčším domácim hudobným vydavateľským subjektom a v slovenskom hudobnom priemysle im patrí druhé miesto za nadnárodným koncernom Universal Music. V katalógoch tohto subjektu sa nachádzajú stovky živých hudobných a slovných titulov, ktoré sú šírené jednak na CD a DVD diskoch, ako aj digitálne prostredníctvom všetkých významných svetových i domácich predajcov digitálneho obsahu. Dôležitou súčasťou katalógov sú aj početné novovydávané knižné tituly.
[2016: http://www.forza.sk/music/forzamusicopus/]

FORZA, a.s.
sa od svojho založenia v roku 1994 zaradila medzi najväčšiu a najprestížnejšiu produkčnú spoločnosť na Slovensku. Podieľa sa celom rade multimediálnych, audiovizuálnych, filmových či televíznych projektov na Slovensku a v zahraničí ako napríklad Miss Slovensko, Slávik, hudobný festival Fest Europa 2 a módne prehliadky salónu Lýdia Eckhardt.
V roku 1999 vstúpila FORZA na divadelné dosky, keď sa ako producent podieľala na uvedení úspešných muzikálov Krysař, Niekto to rád horúce, Kleopatra, Rebelové či Traja Mušketieri. Do povedomia verejnosti sa FORZA dostala aj spoluprácou s bratislavským divadlom Štúdio L+S, pražskými divadlami Broadway a Hybernia.
Od roku 2000 je FORZA aj vo vydavateľskej sfére, ktorú realizuje prostredníctvom dcérskej spoločnosti Forza Music. V súčasnosti má na svojom konte niekoľko desiatok zlatých, platinových a diamantových platní. Forza Music je výhradným reprezentantom svetového gigantu Warner Music International na území Slovenskej republiky.
Do oblasti filmového umenia a priemyslu vstúpila FORZA v roku 2003 medzinárodným filmovým festivalom Art Film Fest.
V roku 2009 produkčný dom pripravil premiéru svojho prvého hraného celovečerného filmu Pokoj v duši a štvordielneho slovensko-českého dokumentárneho cyklu Máte sa radi?
Snahou FORZY je budovať a rozvíjať úspešné projekty a hľadať nové možnosti.
[2016: http://www.forza.sk/o-nas/]


Počet knih nakladatele: 1 / Počet vydání nakladatele: 1
d m r Název Autor/Autoři díla
??2014HypnosOravský, Roland63%4


WebArchiv - archiv českého webu