kniha » Antarktida: Zmrtvýchvstání
chce si přečíst 2 | má v knihovně 8
hodnotilo: 10
76%
Antarktida: Zmrtvýchvstání

Jeremy Robinson

Antarktida: Zmrtvýchvstání

Kategorie: horor - sci-fi - postkatastrofická

originální název: Antarktos Rising

vydání: BB art (web) 2009


Informace / Anotace ke knize: Antarktida: Zmrtvýchvstání

Svět zápolí o nárok na nový kontinent…
…aby zjistil, že už je obsazen!
Zemská kůra se vlivem geologických posunů přemísťuje, dochází k přesunům světadílů a umírá spousta lidí. Svět se potýká s globální katastrofou a snaží se postarat o miliardy lidí bez domova. Jako nová naděje se rýsuje Antarktida, která náhle roztála a stala se vzkvétající oázou. Světové velmoci se místo vedení světové války, již by žádná země nevydržela, uchylují k soupeření o dosažení centra Antarktidy. Tři vítězové soutěže si kontinent rozdělí.
Do tohoto závodu je vtažena i Mirabelle Whitneyová, jedna z mála odborníků na tento světadíl, kteří přežili. Jako členka americké speciální jednotky se do Antarktidy vydává a střetává se s nebezpečím, jež daleko překonává i její nejhorší obavy.
Strašnější než trpká historie rozervané rodiny, než ohavné záměry jejich lidských nepřátel, než prehistorické stvůry znovuzrozené díky anhydrobióze jsou – nefilové.
Antarktida: Zmrtvýchvstání v sobě kombinuje historii, vědu a mýtus o Antarktidě a vytváří zajímavě reálný koncept, rozebírající nové možnosti naší budoucnosti… i minulosti.

 



WebArchiv - archiv českého webu