kniha » Zjevení
v Top10 1 | chce si přečíst 2 | má v knihovně 54
hodnotilo: 46
71%
Zjevení Více vydání = více obálek.

Drew Karpyshyn

Zjevení

série: Mass Effect
díl v sérii: 1

Kategorie: sci-fi - podle videohry

originální název: Revelation
originál vyšel: 05/2007

vydání: Fantom Print (web) 2009; Fantom Print (web) 2012

odkazy: 1x [recenze]


SERIE: Mass Effect
[1] Zjevení
[2] Vzestup
[3] Odveta
[4] Klam
Informace / Anotace ke knize: Zjevení

Každé vyspělé společenství v galaxii je závislé na technologii Proteanů, prastaré rase, která zmizela před padesáti tisíci lety. Po objevení skladiště proteanské technologie na Marsu v roce 2148, se lidstvo vydalo ke hvězdám a snaží si vydobýt postavení v obrovské galaktické komunitě.
Na samé hranici kolonizovaného vesmíru zkoumá poručík David Anderson trosky přísně tajné vojenské výzkumné stanice, kterou napadli neznámí žoldáci. Doutnající ruiny jsou posety těly a ve vzduchu se vznáší nezodpovězené otázky. Kdo najal žoldáky a z jakého důvodu? A kde je Kahlee Sandersová, mladá vědkyně, která záhadně ze základny zmizela těsně před tím, než byli její kolegové vyvražděni?
Sandersová je klíčem k rozluštění všech záhad. Jenže tento klíč kromě Andersona hledá i elitní turianský agent – Spektra – Saren, jehož metody si v ničem nezadají se Skarrem, brutálním kroganským nájemným zabijákem, který je rovněž Sandersové na stopě. Andersonovy šance jsou mizivé, ale pokud selže, je osud lidstva zpečetěn. A možná celé galaxie…

 

Externí odkazy:

[recenze] Fantasy Planet (Jan Červenka)



WebArchiv - archiv českého webu