kniha » Adélie vin Helsin: Rukověť lovce draků
hodnotilo:
0%
Adélie vin Helsin: Rukověť lovce draků

Leves Miles
Martin Howard

Adélie vin Helsin: Rukověť lovce draků

Kategorie: fantasy

originální název: Adelia Vin Helsin: The Dragon Hunter's Handbook

vydání: Volvox Globator (web) 2009


Informace / Anotace ke knize: Adélie vin Helsin: Rukověť lovce draků

Zapomeňte na všechno, co jste se kdy dozvěděli o dracích – teprve tyto stránky odhalují pravdu o jejich krutosti a surovosti.
Draci jsou původními obyvateli samotného pekla a když byli z onoho ohnivého sídla Satanem vyhnáni, pustili se do osidlování Země, aby v odlehlých horských končinách Káthmándú a Tibetu pomalu nabrali sil.
Z dob středověku se dochovalo jen několik podobných rukopisů a žádný není úchvatnější, než tento deník mladé ženy, jenž byl nalezen mezi nejstaršími listinami v knihovně slavné dynastie Van Helsingů.
Deník Adélie Troenské líčí její životní osudy, osudy zakladatelky bojovné tradice rodu, jejímž posláním bylo zachránit svět před výhní dračího ohně. Právě ona přivedla dynastii Van Helsingů k boji proti zlu a rod tento osud nese již od roku 1352.
Adélie nám podává podrobnou zprávu o své výpravě do Tibetu, kde bojovala s největšími nepřáteli lidstva – s mocnou dračicí a s plným hnízdem jejích potomků. Adélie líčí, jak byla vybavena pouze útržky vědomostí o dracích a musela proto přistoupit na nelidské spojenectví, které osud jejího rodu zpečetilo.
Rukověti lovce draků popisuje Adélie prvotřídní dovednosti a taktiky, které je třeba zvládnout k vymýcení tohoto prokletého šupinatého plemene z tváře světa, a líčí svůj boj s nejmocnější z protivníků, s dračicí známou jako Pradávná.

 



WebArchiv - archiv českého webu