kniha » 13. hodina
chce mít v knihovně 1 | má v knihovně 2
hodnotilo: 1
100%
Koupit knihu:
FantasyShop.cz
13. hodina

Richard Doetsch

13. hodina

série: Nick Quinn
díl v sérii: 1

Kategorie: sci-fi - detektivní

originální název: The 13th Hour
originál vyšel: 2009

vydání: Domino (web) 2009

odkazy: 1x [info]


SERIE: Nick Quinn
[1] 13. hodina
Informace / Anotace ke knize: 13. hodina

Co byste udělali, kdyby bylo možné vrátit čas?
Nick Quinn je na dně: nejenže se stal svědkem vraždy své milované ženy, ale navíc ho policie považuje za hlavního podezřelého. A jako by toho nebylo málo, v jeho poklidném městečku havaruje letadlo a všech dvě stě cestujících zahyne. Když zdrcený Nick čeká ve výslechové místnosti na právníka, má pocit, že pro něj už všechno skončilo. Mýlí se.
Namísto právníka ho navštíví neznámý muž a sdělí mu stěží uvěřitelnou věc – že svou ženu možná ještě pořád může zachránit. Nick se zpočátku samozřejmě zdráhá uvěřit, ale když pochopí, co mu tajemný dobrodinec skutečně nabízí, vydává se na zběsilý závod s časem – anebo spíš proti proudu času -, ve snaze zabránit oběma tragickým událostem.
Vzápětí se ukáže, že na sebe nevzal snadný úkol. Na rozdíl od běžných amatérských detektivů potřebuje dopadnout zločince dříve, než vůbec nějaký zločin spáchají. Veden ryze dobrými úmysly však svými činy způsobí ještě větší katastrofy a pozvolna dospívá k závěru, že měnit osud je mnohem těžší, než by se mohlo na první pohled zdát…

 

Externí odkazy:

[info] Pitaval



WebArchiv - archiv českého webu