kniha » Iustus 1
chce si přečíst 5 | chce mít v knihovně 2 | má v knihovně 24
hodnotilo: 38
59%
Iustus 1

Martin Moudrý

Iustus 1

Kategorie: fantasy - horor

vydání: Leonardo 2010

odkazy: 2x [recenze]


Komentáře:
Vlask  | **1/2 08.05.2010 17:58

Nudná vypočítavost – tak by se dala nejlépe shrnout tato kniha. Hned na začátku do vás autor napere tu největší sbírku holywoodských klišé, jakou lze vymyslet, kterou následuje půl knihy nudy v marném pokusu o vytvoření sympatického hrdiny z lidu. Místo toho se v závěru setkáte s maniakem vraždícím na potkání, který nemá žádnou opozici, takže mu ani nemáte proč držet palce při jeho masakrech. Záporňák se objeví až na konci a když se konečně začnete alespoň trošicku strachovat co se bude dít, tak je kniha utnuta v nejlepším.

nery  | **** 06.11.2010 19:57

Mě se to líbilo, vlastně to bylo přesně v duchu který jsem od toho očekával – taková lehká humorná oddechovka. Pánbíčkováním není proložená každá druhá věta (tak na mě působí jiné jeho knížky), takže pokrok k lepšímu :) Toho konce je škoda nu. Vlasak: tvůj komentář k druhému dílu mne děsí, no snad to skousnu až to někdá stahnu…

Kleopetra  | ***** 17.12.2010 11:08

Nemohu si pomoci, ale mě se to líbí. Vůbec jsem se nenudila a knihu přečetla během dvou dní, přestože jsem chodila normálně do práce… Rozhodně jsem se nenudila, kniha měla spád. Nebe a peklo se mi zdá jako dobrý nápad, i když by se asi dal i rozvinout o něco lépe. Ano, jazykově by to mohlo být určitě lepší, ale až napíšu lepší knihu, tak uberu hvězdičku, dřív ne :-D A pokud všechny knihy autora do sebe zapadnou, tak zase všem jeho knihám dám plné hodnocení :-D Jenom mám takový pocit, jestli se pan Moudrý neinspiroval trochu japonským anime Death note :-)))



WebArchiv - archiv českého webu