kniha » Závěrečný účet
chce mít v knihovně 1 | má v knihovně 26
hodnotilo: 19
69%
Koupit knihu:
FantasyShop.cz
Minotaur
Závěrečný účet

Petr Heteša

Závěrečný účet

série: Cybrain
díl v sérii: 2

Kategorie: sci-fi

vydání: Epocha (web) 2010

odkazy: 2x [recenze]


Komentáře:
Svarec  | *** 27.05.2010 21:33

Musím říct, že dvojka se mi rozhodně nelíbila tak jako jednička. Celkově mi to přišlo jako „akce, akce, akce“ na čemž jsou postaveny všechny Hetešovi knihy, ale tady mi to nějak… já fakt nevím, prostě mi to nějak vadilo a nevím jak bych to řekl… Jinak ale Heteša píše zábavně a i za Horáce nakonec dávám ***

malarkey  | ***1/2 27.09.2010 16:34

Edice Pevnost kniha č. 57 – Závěrečný účet. Nebudu tvrdit, že jsem se u druhého dílu bavil méně. Hodnocení ale bohužel napovídá. Nicméně mě samotný druhý díl potěšil. Obsahoval přesně to, co měl první díl. I když tedy příběhem krapet haproval. Přesto jsem si ale užil postavy, se kterými jsem se sžil a solidní ironický humor, který mě dost překvapil v prvním díle. Podstatné je, že jsem si tuto sérii zapamatoval a rozhodně se budu dál těšit na další díly. I když je příběh sám o sobě dost neobvyklý, dokázal mě do Cybrainu v pohodě vtáhnout.

Fox85  | *** 10.05.2012 10:18

Stejně jako přede mnou komentující uživatele i mě druhý díl bavil o něco méně než ten první. Je to takové šup sem, šup tam a nějaká hlubší kostra příběhu se trochu ztrácí. Autor naštěstí pořád srší dostatkem dobrých nápadů, takže je to pořád dost čtivé. Jen ten hlavní hrdina mě už začínal štvát tím věčným nejdřív Kersham, zabít Kershama a Kersham, Kersham, Kersham. (komentář dopisován dodatečně s několikadenním odstupem, takže správnost jmen není zaručená :)



WebArchiv - archiv českého webu