kniha » Renesance
v Top10 1 | chce si přečíst 5 | má v knihovně 27
hodnotilo: 39
56%
Koupit knihu:
Fantasya.cz
Renesance Více vydání = více obálek.

Oliver Bowden

Renesance

série: Assassin's Creed
díl v sérii: 1

Tato kniha je částí i jiných knih: Assassin's Creed

Kategorie: fantasy - hrdinská fantasy - podle videohry

originální název: Assassin's Creed: Renaissance
originál vyšel: 2009

vydání: Fantom Print (web) 2010; Fantom Print (web) 2012; Fantom Print (web) 2013; Fantom Print (web) 2015

odkazy: 1x [ukázka], 1x [trailer], 4x [recenze]


Komentáře:
Svarec  | ** 06.05.2010 20:52

Takže asi takhle… mohlo to být horší. Postavy černobílé až to bolí, děj, který možná funguje ve hře, ale nefunguje v knize: Šel a zabil vraha své rodiny. Zjistil, že je členem spiknutí. Šel a zabil poskoka dalšího člena spiknutí. Dozvěděl se, že další člen spiknutí má schůzku s jiným členem spiknutí. Tak tam jde a oba zabije. Dozví se o dalším členovi spiknutí. Jde a zabije ho. A tak dál a tak dál až do omrzení. Plus si připočtěte spoustu různých „questů“, které v knize působí jako pěst na oko. A občasném nelogickém chování hlavního hrdiny ani nemluvě. Joo, když se rozhodne vyspat přímo na místě, kde stojí roztřískaný dostavník a dvě mrtvoly, které zabil, může být rád, že ho ve spánku jen okradou. A co ty dialogy! Často jsem si říkal: „Opravdu by to takhle v té době řekli?“ Prostě šedivý průměr až podprůměr, který zachraňuje jen slušná akce a dobře vykreslené prostředí. I ten děj ke konci získá trochu na oprátkách

sikon-san  | * 10.02.2011 17:55

Kniha, ktorá možno uspeje ako doplnok pri hraní samotnej hry. Avšak kniha ako samostatné dielo neobstojí. Príliš ploché, často nezáživne. Jednoducho kniha išlo mimo mňa.

mike87  | *** 02.02.2013 00:18

Hru zbožňuju. Proto sem si vzal knihu a začal ji číst. A nutno dodat, že přepsání děje z hry mi k dobrému pocitu nestačí. Proč tedy tři hvězdičky a ne míň? Protože Ezio. Ezio Auditore da Firenze. Tím končím.

Polfin  | brak 25.03.2014 18:51

Přesně jak píše sikon- san ploché. Na úrovni lepší slohové práce ze SŠ. Škoda času nad takovým čtením, který se dá strávit s lepší knihou.



WebArchiv - archiv českého webu