kniha » Vzkříšení
má v knihovně 6
hodnotilo: 1
60%
Koupit knihu:
Minotaur
Vzkříšení

Steve Alten

Vzkříšení

série: Panství
díl v sérii: 2

Kategorie: fantasy - horor

originální název: Resurrection
originál vyšel: 2004

vydání: BB art (web) 2010


SERIE: Panství
[1] Panství
[2] Vzkříšení
Informace / Anotace ke knize: Vzkříšení

Co se s námi stane po smrti? Existuje skutečně posmrtný život? Máme duši? Existuje Bůh?
Pro Michaela Gabriela leží odpovědi na tyto otázky v jiné dimenzi, ve sféře věčnosti, kde neexistuje čas, pouze čirá životní síla…
Čirá existence.
A čiré zlo.
V naší současnosti, přesně jak bylo předpovězeno v pět set let starém mayském kodexu Popol Vuh, se narodí dva chlapci – synové Michaela Gabriela. Bělovlasý Jacob s azurově modrýma očima, obdařený nadlidskými fyzickými schopnostmi, inteligencí a znalostí podstaty vesmíru, ví od narození, že je předurčen k větším činům. Jeho tmavovlasý bratr Immannuel se nechce hlásit ke svému genovému dědictví a touží po normálním životě. Ale ke vzkříšení jejich statečného otce a záchraně lidské rasy před věčně se opakujícím sebezničením je potřeba, aby obě dvojčata spojila svoje síly.
Avšak ve stejný osudný den, kdy se narodila dvojčata, přichází na svět i další dítě. Překrásná schizofrenní Lilith, která se svým nadlidským genovým potenciálem vyrůstá vystavena odvrácené straně existence, se po temné stezce vydává přes miliony světelných let ke vzdálené Xibalbě – mayské verzi pekla. Tak dojde k velkolepé bitvě dobra a zla… a bude odhalen konečný osud lidské rasy.

 



WebArchiv - archiv českého webu