kniha » Nevermore Baltimore
v Top10 1 | chce si přečíst 2 | chce mít v knihovně 2 | má v knihovně 47
hodnotilo: 51
78%
Nevermore Baltimore

Petr Heteša

Nevermore Baltimore

Kategorie: sci-fi - akční - detektivní

vydání: Brokilon (web) 2010

odkazy: 1x [ukázka], 7x [recenze], 1x [info]


Informace / Anotace ke knize: Nevermore Baltimore

Když Jerry Linden přiletěl z Paříže do Washingtonu převzít tělo své sestry (včetně devítimilimetrových projektilů v něm), ani v nejmenším netušil, v čem to jeho drahá sestřička vlastně jela. Až na místě zjistil, že kromě poměrně rozsáhlé sítě místních nevěstinců zdědil také vstupenku do pekla…
To v tomto případě představuje podivná hra v totálně zdevastovaném měste Baltimore, kde kromě ztracených lidských existencí přežívá ještě něco, čemu místní říkají vyvřeliny a co je stejně nepochopitelné, jako vlastní příčina omezené destrukce této části města.
Jerry se neuváženě rozhodne dohrát tu šílenou hru rozehranou jeho sestrou a brzy mu dojde, že kromě jejího mobilu, jehož prostřednictvím jsou mu postupně sdělovány propozice, potřebuje ještě pistoli – nejlépe co největší ráže. Opatří si ji hned po druhém kole. Po tom třetím pak pochopí, že zde někdo šeredně podvádí. A to ještě netuší, jakým způsobem jsou do celé věci zapojeny záhadné postavy vyvřelin, o nichž oficiální místa zarytě mlčí – zato má o ně velký zájem místní novinářka.

 

Externí odkazy:

[ukázka] Neviditelný pes
[recenze] MFantasy.cz (Marek Dvořák)
[recenze] Neviditelný pes (Lament)
[recenze] Topzine (Jan Nohovec)
[recenze] Henry´s SF&F web
[recenze] Fantasy Planet (Michael Střelec Pešťák)
[recenze] Sarden (Jindra Střelec)
[recenze] Sarden (pagi)
[info] Pitaval



WebArchiv - archiv českého webu