kniha » Hodný, zlý a nevyzpytatelný
chce si přečíst 10 | chce mít v knihovně 4 | má v knihovně 25
hodnotilo: 24
71%
Koupit knihu:
FantasyShop.cz
Minotaur
Hodný, zlý a nevyzpytatelný

Simon R. Green

Hodný, zlý a nevyzpytatelný

série: Noční strana
díl v sérii: 10

Kategorie: urban fantasy - detektivní

originální název: The good, the bad, and the uncanny
originál vyšel: 2010

vydání: Polaris (web) 2010

odkazy: 1x [recenze], 1x [ukázka]


Komentáře:
FerryH  | brak 09.09.2010 16:21

… tohle uz je vazne dil doslova na zbliti … necist!

............. jenze v zapeti se musim sam sebe ptat – proboha proc to teda ctes?? proc tuto serii, kterou uz nekdy od 5. dilu hodnotim hodne nizko, tak vzapeti znova a znova zacnu cist novy dil… nechapu to…a v tohle je Green asi fakt ‚fenomen‘ … pise priserne, napadama i profesne je kazde dalsi pokracovani horsi a horsi.. a lide jej stejne ctou…a dokonce za ty sve odflakle dilka dostava ceny… nevim je to fakt divne…

fenomen braku?

P.S. dokonce jsem pri cteni tohodle dilu uz zacal zcela vazne premyslet jestli neexistuje nejakej program v pocitaci, kam se naladuje napad a par detailu atd.. a on za autora doplni tu vatu za kterou mu pak nakladatel zaplati… (opravdu az tak spatne to je…!! spatne zcela mimo vsi realitu… mimo realitu stejne jako ten muj napad na automatickeho PC spisovatele (…mozna ted … ale uz brzo?? … kdo vi… Green bude zcela jiste prvni, co si takovej program koupi… uz s tim mam praxi … :O))

Speedemon  | ***1/2 14.10.2014 17:16

Kniha tentokrát nemá příliš ucelený děj. Spíše jde o několik spojených povídek. Autor se už sám poměrně vykrádá, ale pořád to má tempo a spád. Na to, že se jedná o desátý díl je to stále poměrně svižná zábava. Konec opět nechává otevřená vrátka a je fajn, že už zbývají pouze dva díly. Nevěřím, že by série ustála nekonečné natahování.



WebArchiv - archiv českého webu