kniha » Cesty snů
má v knihovně 8
hodnotilo: 11
75%
Cesty snů

Jan Č. Galeta
Zbyněk Holub

Cesty snů

série: Asterion
díl v sérii: 5
kniha patří do světa: Asterion

Kategorie: fantasy

vydání: Zoner Press (web) 2010

odkazy: 5x [recenze], 1x [web]


Komentáře:
snop  | ** 26.08.2010 04:35

Chapu, ze autori toto nemaji ve sve moci, nicmene trochu chybely strany 193 az 208. V kazdem pripade, i kdyby tyto strany nechybely, kniha prilis pripomina jakysi zapis konkretni seance RPG. Ani nevim proc. Kratke vety, jasne zapletky, postavy vynorujici se a umirajici se dle potreby? Od techto autoru (Mesto prizraku) jsem cekal mnohem vice. Sorry.

narmoria  | ****1/2 29.08.2010 22:55

Chybějící a znásobené stránky je bohužel chyba, kterou má na svědomí jen tiskárna. I do autorských vytisků se nám připletli tři šotci :( Knihu prosím reklamujte prostřednictvím svého obchodníka.

Svarec  | *** 20.09.2010 13:13

Je fakt, že to celé vypadá jako záznam nějaké hry Dračího Doupěte, každopádně Jan Č. Galeta a Zbyňek Holub si s tím dokázali slušně poradit a uvařit z tohoto materiálu slušnou dobrodružnou fantasy. S postavami se moc nevymazlili, jsou sice sympatické, ale nějaká propracovanost se jim vyhýbá širokým obloukem, oba autoři však mají čtivý styl, díky kterému příběh velmi rychle ubíhá. Nejsem nadšen, ale ani zklamán. Každopádně malé plus u mě má nakladatelství Zoner Press, když už celou knižní řadu Asterion přebrali Strakám na vrbě, dali si aspoň tu práci, aby kniha měla stejný formát, vazbu a sazbu.



WebArchiv - archiv českého webu