kniha » Přímý kontakt
chce si přečíst 2 | chce mít v knihovně 2 | má v knihovně 18
hodnotilo: 14
83%
Přímý kontakt

Karen Traviss

Přímý kontakt

série: Star Wars: Republikové komando
díl v sérii: 1
kniha patří do světa: Star Wars

Kategorie: sci-fi - akční - space opera - military

originální název: Hard Contact
originál vyšel: 11/2004

vydání: Egmont (web) 2011


SERIE: Star Wars: Republikové komando
[1] Přímý kontakt
[2] Trojitá nula
[3] Pravé barvy
[4] Rozkaz 66
Informace / Anotace ke knize: Přímý kontakt

Klonové války zuří po celé galaxii. Vítězství či porážka je v rukou elitních jednotek – chladnokrevných klonovaných vojáků, kteří plní nejtěžší úkoly, jdou tam, kam by nikdo jiný nešel, a dokáží to, co by nikdo jiný nedokázal…
Čtyři klonovaní vojáci republikového komanda operují hluboko na území nepřítele. Mají za úkol sabotovat výzkum nové biologické zbraně na planetě obsazené separatisty. Ale nepřátel je příliš mnoho a komando nemůže spoléhat na žádnou podporu. Komando navíc tvoří přeživší vojáci různých elitních jednotek, kteří si na sebe musejí teprve zvykat. Situaci jim ještě ztíží nezdařený výsadek, při němž je Darman, specialista na trhaviny, odříznut od svých druhů. Při hledání zbytku jednotky se sice setká s padawankou Jedi, ale ta bohužel nemá žádné bojové ani velitelské zkušenosti.
Republikové komando a osamělou padawanku čeká nebezpečná cesta nepřátelským územím, na němž se to hemží trandoshanskými otrokáři, separatisty a podezíravými domorodci. Jediný chybný krok může vést k jejich prozrazení… a rychlé smrti. Pro každou jinou jednotku by to znamenalo sebevražednou misi – kromě republikového komanda.

 



WebArchiv - archiv českého webu