kniha » Tristanská občanská válka 1
chce si přečíst 3 | chce mít v knihovně 1 | má v knihovně 22
hodnotilo: 30
86%
Koupit knihu:
Fantasya.cz
Tristanská občanská válka 1

Jan Kotouč

Tristanská občanská válka 1

série: Sektor Hirano
díl v sérii: 3

Tato kniha je částí i jiných knih: Tristanská občanská válka

Kategorie: sci-fi - military

vydání: Klub Julese Vernea (web) 2011

odkazy: 1x [ukázka], 2x [recenze]


Komentáře:
Potan  | ***** 04.09.2011 12:11

Autorovi se povedlo vylepšit všechno z předchozích knih. Propracovanější příběh, víc zákulisních intrik, ještě více postav (ve kterých se stejně nedá ztrácet) a o hodně, hodně větší důraz na pozemní boj. Snad nejlepší letos vydaná military SF.

GeRony  | ****1/2 11.03.2012 14:57

Kotouc je cesky David Weber. A to uz je pochvala sama o sebe. Predchadzajuce knihy tohto autora nam pripravili ihrisko na pribeh Tristanskej obcianskej vojny. Autor vylepsil takmer vsetko, pribeh, akciu, intrigy, postavy. Jediny mierny nedostatok vidim hadam iba v mensom kopirovani vesmirnej pechoty v podobe takmer identickej hrozby ‚hmyzieho‘ druhu. Aj napriek tomu sa ‚nebezpecne‘ autor priblizuje dokonalej vesmirnej military sci-fi s velkou porciou pozemnych bojov (zobrazenych na jednotku s hviezdickou).

epco55  | ***1/2 07.07.2014 11:56

Kotouč svoj vesmír pozná a s každou ďaľčou knihou ide viac do hĺbky. Tak ako to má autor vo zvyku prináša popis jedného na prvý pohľad lokálneho konfliktu a tak ako to má autor vo zvyku ukáže sa že sa opäť jedná o predohru ku konfliktu veľkému. Postavy sú z časti známe z dieľ predošlích a z časti nové, ktoré do príbehu bezproblémovo zapadajú. Opäť sa to číta dobre a ja sauž opäť teším čo bude daľej.



WebArchiv - archiv českého webu