kniha » Páni mají radši sukuby
chce si přečíst 1 | má v knihovně 6
hodnotilo: 6
73%
Páni mají radši sukuby

Jill Myles

Páni mají radši sukuby

série: Deník sukuby
díl v sérii: 1

Kategorie: fantasy - romantika - upíři

originální název: Gentleman Prefer Succubi
originál vyšel: 29/12/2009

vydání: Levné knihy (web) 2011

odkazy: 2x [recenze]


Komentáře:
Vlask  | ***1/2 06.08.2011 12:01

Nebýt velmi podrobných a popisných erotických scén, tak je to pohodová nadpřirozená romantika. Takhle to ale spadá do kategorie nejtvrdší červené knihovny s doporučeným věkem tak 17+. Alespoň je to velmi čtivé a pěkně to odsýpá. Občas dojde i na trochu humoru, většinou založeného na rozpacích hrdinky z jejího nového životního údělu.

trudoš  | ***1/2 09.09.2019 06:05

První třetina, kdy se Jackie Brightonová (brýlatá pracovnice muzea) musí vyrovnat s nově nabytým údělem věčně nadržené sukuby, přináší spoustu zábavných momentů a užil jsem si ji se vším všudy. Jakmile však děj sklouzl do osidel rudé urban fantasy s padlými anděly, emočními upíry a hledáním „svatozáře“, začal jsem se drobátko nudit. Sem tam mě ještě pobavil autorčin styl humoru, ale pokulhávající logika vývoje událostí mi celkový dojem výrazně kazila.
Přesto spokojenost, hlavně kvůli tomu, že si Jill Mylesová nehraje na nějakou osudovou tragiku a příběhu dává patřičně žhavé erotické odlehčení. Je to sympaticky vtipné, podbarvené motivem dvou rozdílných milenců, soupeřících o přízeň hrdinky, která se promění v bytost, co by si to ráda rozdala s kýmkoliv. Tedy fyzicky, psychicky je to stará dobrá monogamistka. Navíc vyprávění nesklouzává k pokusům zastínit Padesát odstínů šedi, což mi dost vyhovovalo – jsem holt měkkouš (což v kontextu s tématem vyznívá úplně jinak, než jak jsem chtěl).



WebArchiv - archiv českého webu