kniha » Noc draka
chce si přečíst 3 | má v knihovně 23
hodnotilo: 20
75%
Koupit knihu:
Fantasya.cz
Noc draka

Richard A. Knaak

Noc draka

série: World of WarCraft
díl v sérii: 6
kniha patří do světa: Warcraft

Kategorie: fantasy - podle videohry

originální název: Night of the Dragon
originál vyšel: 11/2008

vydání: Fantom Print (web) 2012; Fantom Print (web) 2015

odkazy: 1x [ukázka], 1x [recenze]


Komentáře:
Wiktor  | ***** 30.03.2012 16:07

Příjemné setkání se starými hrdiny pro čtenáře Dne draka jedině doporučuji. Děj rychle ubíhá nikde žádná hluchá místa Knaak nezklamal.

Strýček Biolit  | ****1/2 22.07.2012 20:30

Brak nejhrubšího zrna… hrdinové jsou takřka nesmrtelní, přežívají několikero smrtelných zranění, neustále sahají na „poslední zbytky sil“, neustále vyřvávají svůj vztek do světa, jsou dobří, čestní, obětovávají se pro druhé, klidně několikrát za knihu…ALE…je to strašlivě zábavné, čte se to jedním dechem, akce střídá akci, není tu žádné nudné místo, prostě fantasy jízda, jak má být.

Nic objevného, nic inovativního, „jen“ brilantně zvládnuté řemeslo. Knaak nezklamal…sice se asi nikdy nezařadí mezi spisovatelské bohy typu Sapkowski, Tolkien, Erikson, Martin,…, ale todle mu prostě jde a dokud se toho bude držet, velice rád si přečtu jeho další knihy, neboť jsou neskutečně zábavné.

Ad zpracování knihy: až na několik překlepů (některé vcelku úsměvné, například „smrtonožka“ :))) v textu samotném (a špatné anotaci na zadní straně knihy) odvedli redaktoři dobrou práci. Navíc je kniha na správně měkkém papíru, takže se při čtení nemusíte bát, že jí zlomíte hřbet…

Tak tedy: mozky do polohy OFF, vypnout logiku a rýpavost a hurá na další návštěvu Azerothu.



WebArchiv - archiv českého webu