kniha » Ozubí Reguly
v Top10 1 | chce si přečíst 4 | má v knihovně 30
hodnotilo: 22
72%
Ozubí Reguly Více vydání = více obálek.

Terry Goodkind

Ozubí Reguly

série: Meč pravdy
díl v sérii: 12

Kategorie: fantasy

originální název: The Omen Machine
originál vyšel: 07/2011

vydání: Classic 2012


Přispívat do diskuze mohou jen registrovaní uživatelé


1

 [5] narg 15.05.2012 11:07  

@Trip[1]: udajne se melo vydavat 1 – 2 dily rocne, ale nejako jim to vazne, nevim jestli to znova prekladaj cico, ale Ozubi Reguly je cerstve z cista prelozena a nastesti jiz vydana v novem Classic formatu, rozhodne bych nechtel cekat 6 let :P

 [4] narg 15.05.2012 11:03  

tak jsem prave dolouskal Ozubi Reguly (dost blbej preklad tedy) a mam z toho takove smisene pocity.. jako kdyz se mi zabije tchyne v mem novem ferari :/ Na jednu stranu pokracuje pribeh z konce Zpovednice (cili kdo nedocet celou sagu, ani nemusi cist, ne ze by to vadilo, ale pribeh uz frci z drivavejs), jen jsem asi ocekaval neco vic, nez jsem dostal :/ Pribeh jako takovy je Goodkingduv standart, ani extra dobrej, ani spatnej, knizka nema hluchy mista, ale je tak jakoby o nicem. Nestane se nic prevratneho ani prekvapiveho z ceho by si znalec sed na prdel, proste jen pokracuje plynule dej z konce sagy, jen je to o tom samem, co cela saga.. opet se objevuji zlovestna proroctvi, objevuje se novy nepritel, opet se bude (asi) ve velkem bojovat, ALE ne ted! Cela knizka je zrejme jen prvnim dilem nove serie, tipnul bych to tak na 2 – 3 knizky, kde se v prvnim dile teprv predstavuji osoby a mista, cili dejove se nic moc nedeje a je to znat a navic knizka konci dost nechutnym clifhangerem :) Predpokladam, ze v kontextu kompletni nove serie to vyzni jinak, ale takhle je to malo, cet sem i Pravidlo Devitek a to mi prislo obcerstvujici a zajimave, i tim, ze se odehravalo v soucasnosti, a Zpovednice si to konecne rozdali se zlem i v nasem svete :D (bohuzel zadne Mord-sithy), z pocatku jsem se i domnival, ze Regula bude nejak navazovat na Devitky, ale uz si tim nejsem tak jisty..

Kazdopadne pro zaryte fandy sagy povinnost :) pro jine uz moc ne..

(btw knizka predstavuje nove zakouti rise Da´Hara a nekolik novych druhu nepratel, cili se nabizi opetovne moznost to cele zfilmovat v novem prostredi :D , jak ukazuji GoT, kdyz se chce (a autor a studio da), tak to jde..

setkal jsem se i s nazorem, ze uz jde jen o zdimani prachu z lidi, i na tom asi neco bude, ale co dneska neni..

 [3] seth 10.04.2012 19:03  

@Trip[1]: Tenhle díl je první vydání v češtině, nedokážu si představit, že bych čekal několik let než by vydali všechny v novém vydání a až potom teprve tuhle. Uplně nejlepší by bylo, kdyby tuhle vydali jako vsechny předchozí v paperback, aby ti co mají všechny ostatní knížky taky paperback, měli vše stejne a ne jednu jedinou uplně jinou.

Jinak docela zajímavý děj knížku jsem měl přečtenou za 2 dny. Ale ten děj není úbec ukončený, takže čekám další díl.

 [2] Katschaba 03.04.2012 23:38  

Doufám, že ten zbytek knih dovydají, ráda bych měla všechny ve vázaném vydání ve své knihovničce :)

Btw docela by mě zajímalo o čem má být tento díl? Myslela jsem, že Zpovědnice byla poslední, dokonce to bylo tak pěkně zakončené, že jsem ani neměla pocit, že by bylo třeba na to nějak navazovat. Ale jinak si samozřejmě nenechám uniknout další pokračování příběhu mých oblíbených hrdinů. :)

 [1] Trip 03.04.2012 20:02  

tomuto moc nerozumiem.. vydali 4 diely vo viazanom vydaní a teraz 12-ty? rozumnejšie asi bolo dorobiť tých 7 dielov..

1
Po diskuzní stránkách se můžete pohybovat také pomocí šipek na vaší klávesnici:
stránka starších příspevků = šipka vpravo
stránka novějších příspěvků = šipka vlevo


WebArchiv - archiv českého webu