kniha » Kejda
chce mít v knihovně 1 | má v knihovně 20
hodnotilo: 25
67%
Koupit knihu:
Minotaur
Kejda

Dan Černý

Kejda

Kategorie: sci-fi - postkatastrofická - zombie

vydání: Epocha (web) 2012

odkazy: 4x [recenze]


Komentáře:
joshuatree  | **** 23.09.2012 12:03

Veľmi zábavná kniha ktorá je hrdá na to, že je brak, ale mala u mňa rovnaký problém ako Kulhánek(i keď ani zďaleka tak výrazný) , bola pridlhá. Ale aj tak pre mňa veľmi príjemné prekvapenie ktoré má slušnú šancu, že si ho niekedy dám znovu.

GeRony  | ***1/2 24.09.2012 12:30

Beriem, ze autor chcel napisat knihu, ktora si robi srandu sama zo seba. Niekedy je vsak vela proste vela. Ak by v knihe chybala cast o cestovani na mimozemsku planetu, jednalo by sa o skvelu oddychovku. Teda, niezeby bola ta cast nejake intelektualna, len sa mi proste do knihy vobec nehodi. Totizto od momentu rozdelenia hlavnych hrdiniek zacina skvely zombie survival pribeh, ktory ma super atmosferu. Nechyba ani vtip, erotika, akcia, „sprosta mluva“, to vsetko su plusy tejto knihy. Takze, ak nieco znova vyjde od Dana, urcite si to precitam, akurat to chce trosku menej prisad to torty (:-)

Strýček Biolit  | *** 14.11.2012 20:51

Solidní brak nabízející vše, co od braku čekám – krev, rozstříklé mozky, laciné hlášky a lesbický sex.

Autor se – velice sympaticky – nepáře s nějakým složitým vysvětlováním a řítí se jak lokomotiva přes skupinku emo děcek. Na druhou stranu, jeho přímé promluvy ke čtenáři působily – aspoň na mě – celkem rušivě. Ke konci by možná také knize prospělo zkrácení o pár stránek… no, to jsou tak všechny výtky. Knížečka ideální na oddech.

KeB  | **** 19.07.2013 11:37

Přepálenej začátek a střední část, tak moc nefunguje. Nicméně poslední survival část to vynahrazuje. Lehce jsem nadhodnotil, protože vidím potenciál v nadějném autorovi!

V profíci radí, madam Neomillnerová psala, že si hrdinak nevezme punčochy a nepůjde do džungle. Tady to buchta udělala :D

mato_klerik  | *** 01.10.2014 17:05

Skvelá akčná zombie záležitosť, ktorá začína ako všeličo iné, ale je to napkon perfektná zombie mlátička. Práve tú prvú polovicu v štýle sci-fi béčok by som preškrtal… Ale celú dobu sú eskapády hrdiniek vtipné…

Clarice  | **** 20.05.2015 16:38

Zrovna to doporučuji kamarádovi a úplně jsem zapomněla na hodnocení. Moc se mi to líbilo, hlavně zombie srnky. Bezvadný spád příběhu, naprosto ujetého příběhu. Ale to vůbec nevadí :). Mám dojem, že zrovna v tom čísle Pevnosti jsem měla povídku, proto jsem si jej také pořídila. A shodou náhod ve stánku měli jen číslo s knížkou, tak si říkám „proč ne,“ no a ona ta knížka byla naprosto boží :).



WebArchiv - archiv českého webu