kniha » Zamrzlý vesmír
chce si přečíst 1 | má v knihovně 18
hodnotilo: 15
73%
Koupit knihu:
Minotaur
Zamrzlý vesmír

Martin Gilar

Zamrzlý vesmír

Kategorie: sci-fi - space opera - military

vydání: Epocha (web) 2013


Komentáře:
GeRony  | ***1/2 24.10.2013 10:42

Celkom originalny napad (teda aspon pre mna), vyborny popis atmosfery, ci uz ladove plane alebo metanova atmosfera planety, velmi dobry rozbor vztahu dvojice hlavnych hrdinov, z ktorych kazdeho tazi minulost. A nakoniec celkom dobre vyvrcholenie. Deja :D

gokudo  | *** 07.02.2014 08:52

Dve novy za velmi dobry zacatek, ve kterem se nas protagonista probiji k zachranemu clunu na zamrzlem a nehostinem povrchu mesice Europy. Dalsi novu za Indukce – Vorvane (i kdyz uz jsem o nejakych inteligentnich, svetelkujicich potvorach plujicich vakuem nekde jinde cetl), no a zbytek je jenom tetramix pro skalary.

biafra  | ****1/2 29.11.2014 14:05

Úchvatně vytvořené prostředí založené na autorově vědeckém vzdělání. I když jsem chemickým a meteorologickýcm detailům ne vždy rozuměl, líbila se mi jistota, s jakou o nich autor hovoří. Vorvani jsou dobře vymyšlení mimozemštané, stejně jako je dobře představaná lidská touha střílet na všechno, co se hýbe a co lze využít. Líbila se mi krátká narážka na Moby Dicka. Postavy jsou trochu ploché a poněkud příliš sympatické a hrdinské, hlavní ženská postava je sebevědomá, statečná a vzdělaná, ale také má „plná ňadra“, což vždycky potěší. :-) Hrdinové space opery by měli být sexy, tak je to v pořádku.



WebArchiv - archiv českého webu