kniha » Konspirace Umbrella
chce mít v knihovně 1 | má v knihovně 14
hodnotilo: 10
68%
Koupit knihu:
FantasyShop.cz
Fantasya.cz
Konspirace Umbrella

S. D. Perry

Konspirace Umbrella

série: Resident Evil
díl v sérii: 1

Kategorie: horor - sci-fi

originální název: The Umbrella Conspiracy
originál vyšel: 1998

vydání: Fantom Print (web) 2014

odkazy: 3x [recenze]


SERIE: Resident Evil
[1] Konspirace Umbrella
[2] Caliban Cove
[3] Město mrtvých
[4] Podzemí
[5] Nemesis
[6] Kód: Veronica
[7] Nultá hodina
Informace / Anotace ke knize: Konspirace Umbrella

Raccoon City: odlehlá horská komunita, kterou znenadání postihne série brutálních vražd, k nimž došlo v okolních lesích. Začnou se šířit bizarní zprávy popisující útoky zákeřných stvůr, zčásti lidských… zčásti ne. Oběti jsou očividně sežrány.

V epicentru úmrtí stojí temná, odloučená usedlost tajemné společnosti Umbrella Corporation. Dlouhé roky tady Umbrella nepozorovaně pracovala a prováděla údajně neškodný genetický výzkum.

Vyšetřováním těchto podivných událostí je pověřena zvláštní taktická a záchranná jednotka S.T.A.R.S., neobvyklá polovojenská skupina, která se pyšní různorodými specialisty, mezi něž patří sympatický Chris Redfield, bývalá zlodějka Jill Valentinová, ostrostřelec Barry Burton a tajemný velitel týmu Albert Wesker. Společně s ostatními příslušníky S.T.A.R.S. mají dobré důvody myslet si, že jsou připraveni na všechno.

Když ale jednotka S.T.A.R.S. do dlouho uzavřeného sídla pronikne, rozpoutá se hrůza, která překoná i nejhorší noční můry: střetne se tu se stvůrami popírajícími zákony života i smrti – s následky zakázaných experimentů, které se děsivě vymkly kontrole. Za vším navíc stojí obrovská, zákeřná konspirace, kvůli níž budou S.T.A.R.S. zrazeni zevnitř, jen aby se svět nikdy nedozvěděl tajemství Umbrelly. A pokud někdo přežije… možná bude závidět těm, kdo už jsou po smrti.

 

Externí odkazy:

[recenze] Děti noci (Kometa)
[recenze] Sarden (Tereza Kadečková)
[recenze] Fantasya (Adéla Košařová)



WebArchiv - archiv českého webu