kniha » Tajemství krve
hodnotilo:
0%
Tajemství krve Více vydání = více obálek.

Sienna Mercer

Tajemství krve

Kniha vyšla i pod názvem:
Tajomstvo krvi
(viz informace u vydání - záložka 'další informace')

série: Moje ségra je upír
díl v sérii: 3

Kategorie: fantasy - pro děti a mládež

originální název: Re-Vamped!
originál vyšel: 2007

vydání: CooBoo (CZ) (web) 2015; CooBoo (SK) 2015; CooBoo (SK) 2019


Informace / Anotace ke knize: Tajemství krve

Tajemství je prozrazeno – roztleskávačka Olivia a upírka Ivy jsou dvojčata! Teď když Ivy a Olivia řekly svým přátelům, že jsou dvojčata, musí o tom povědět ještě svým adoptivním rodičům. Jenže Ivyin táta se s Olivií nechce ani sejít! Když upírští úředníci zjistí, že Olivia zná pravdu o upírech, požadují, aby absolvovala trojici testů, které prokáží, jestli si zaslouží jejich tajemství znát. A jejda! Jedno je jisté – jestli sestry překonají tohle, pak už překonají všechno!


Sú Olívia a Ivy naozaj dvojčatá? Nie. Ivy je totiž upírka… Tretie pokračovanie obľúbenej série! Tajomstvo je prezradené: roztlieskavačka Olívia a upírka Ivy sú dvojčatá!

Dievčatá to prezradili svojim priateľom a čoskoro sa to dozvie celá škola – je teda najvyšší čas, aby to povedali aj svojim adoptívnym rodičom.

Odhalenie tajomstva však rozpútalo hotovú búrku. Ivin otec nechce Olíviu ani vidieť a upírski úradníci ju donútia podstúpiť strašidelné testy „zasvätenia“. Tak toto prekonať bude riadna fuška – len či to dokážu?!

 



WebArchiv - archiv českého webu