kniha » Křik ďorka
má v knihovně 7
hodnotilo: 1
80%
Křik ďorka

Vladimír Kostiha

Křik ďorka

série: Benjamin Woodsley Chichester King's series
díl v sérii: 2

Kategorie: sci-fi

vydání: Leonardo 2003

odkazy: 1x [recenze]


Informace / Anotace ke knize: Křik ďorka

Benjamin Woodsley Chichester King je znovu poslán na Ramisu. Jeho úkolem je zmařit plány věrolomné austerijské panovnice, která buduje invazní síly, aby vrátila osvobozenou Hanelettu do područí zvrhlé víry. Snadný úkol se brzy komplikuje – Ben zjišťuje, že záměry uasterijské panovnice jsou jiné, než odhadli vědci v Houstonu.

Do invaze zbývá několik dnů. Ben hledá spojence, aby zastavil obludnou vojenskou mašinérii, než se dá do pohybu. Austerijská panovnice vypisuje na jeho hlavu odměnu a vyhlašuje výjimečný stav. V zemi zavládne teror, jaký nemá obdoby, a ke slovu přichází strašlivá zbraň – exterminátor.

Napínavé pokračování románu Hvizd birny vás opět uvádí do podivné ramiské reality, která je nejhrůznější známou civilizační odchylkou.

Varování: Tuto knihu nedoporučujeme číst lidem s diktaturními sklony a osobám, které se dívají na opačné pohlaví spatra. Hrozí nekontrolovatelné záchvaty zuřivosti! Ostatní si nepochybně položí otázku, zda některé pozemské civilizační odchylky nebyly ještě horší.

 

Externí odkazy:

[recenze] Neviditelný pes



WebArchiv - archiv českého webu